Feriehus ved Tropical Islands

Inneholder drømmeferien din tropiske omgivelser og høye temperaturer? Synes du at Bali eller Thailand ligger altfor langt unna? Nå kan dere oppleve palmer, hvite strender og pent vær 365 dager i året – og det kun et steinkast fra Berlin!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Tropical Islands er et 66.000 kvadratmeter stort ferieparadis. Det består av Europas største innendørs regnskog med strender, tropiske palmer, ulike bassenger, barer og restauranter. Om dere reiser med NOVASOL, kan dere leie feriehus ved Tropical Islands og tilbringe spennende dager i badelandet, samtidig som dere nyter roen i eget feriehus.

Lei feriehus ved Tropical Islands

Aktiviteter

Det er mye å finne på i den tropiske ferieverdenen, både med tanke på avslapping og aktiviteter. Opplev det 3.000 kvadratmeter store Stillehavet, den 200 meter lange sandstranden, Bali-lagunen med en temperatur på 32 grader, Tysklands høyeste vannsklietårn på 25 meter, et tropisk saunaområde, spa og mye mer.

For familiens minste er det mye å finne på i Tropino barneklubb: trampolinannlegg, softball, gokarts og kano. Her kan barna også møte Dino og Grisen som tar seg god tid til de minste. Om kvelden blir ferieparadiset gjort om til en enorm scene. Her kan dere bl.a. oppleve showet ”Circus Tropical”, hvor dansere og artister imponerer med dans, akrobatikk og magi.

Opplev alt med NOVASOL!

Med NOVASOL kan dere fra våren 2010 reise til feriebyen Tropical Islands Resort. Og det beste er at et opphold i en feriebolig fra NOVASOL ved Tropical Islands inkluderer gratis entré til dette tropiske ferieparadiset under hele ferien. I NOVASOLs ferieby Tropical Islands kan dere nyte både ferie og underholdning. Her finnes ikke stress og mas og dere kan konsentrere dere om å nyte ferien i Tyskland med venner og familie.

Ferie i Tropical Islands

 

| Administrator
(Publisert første gang: )