Er du en ivrig golfspiller, eller ønsker du å prøve denne populære sporten? En golfferie i Europa er for alle, uansett nivå. Bestill et av våre feriehus i nærheten av gode golfbaner i Europa. NOVASOL har et stort utvalg av håndvalgte feriehus over hele Europa – og mange av disse er nabo med Europas beste golfbaner. Så uansett om du er en erfaren golfspiller eller helt nybegynner, er vi sikre på at vi har det perfekte feriehuset for din golfferie!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Spill golf på feriehusferie i Spania

Spania er en av Europas mest populære destinasjoner, dette gjelder også golfferier. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor, her finner du golfbaner med høy standard og et mildt middelhavsklima året rundt. NOVASOL har både flotte ferieleiligheter og villaer i Spania, mange av disse ligger nær Spanias beste golfbaner.

Golfferie i andalusien

Golfferie på Mallorca

Mallorca er veldig populært blant våre feriegjester, og får over 100,000 besøkende hvert år. Mallorca er også et paradis for golfere som ønsker å prøve seg på noen av øyas mer enn 20 golfbaner. NOVASOL tilbyr vakre spanske villaer og ferieleiligheter på Mallorca som alle ligger i nærheten av flotte baner. Etter en lang dag på golfbanen kan du for eksempel trekke deg tilbake til villaen med privat basseng og fantastisk utsikt. Eller kanskje frister det mer med en leilighet ved stranden. Valget er uansett ditt!

Golfferie på Costa del Sol

Marbella og Costa del Sol blir ofte, noe overraskende, omtalt som kongen av spansk golf. Golfbanene her er i verdensklasse og tiltrekker seg selv de mest kresne golfspillerne, spesielt på våren, høsten og vinteren, når temperaturen er litt kjølig. Hvis dine reisekamerater ikke er så glade i golf, finnes det mer enn nok av aktiviteter og tilbud til å holde de fornøyde i løpet av oppholdet i en av våre villaer i Spania. Costa del Sol er nemlig kjent for sine vakre strender og natur, samt sitt yrende uteliv.

Golfferie i Frankrike

NOVASOL tilbyr et flott utvalg av feriehus i Frankrike tett på golfbaner. Du kan se vårt utvalg av sjarmerende feriehus i regioner over hele Frankrike på våre nettsider og enkelt velge den boligen som passer de kriteriene du har for golfferien. Velger du Frankrike som destinasjon kan du i tiden utenfor banen nyte god mat og vin, samt spennende kultur og historie.

Golfferie i Frankrike

Golfferie i Danmark

Danmark er en stor feriefavoritt blant nordmenn. NOVASOL har over 10,000 ferieboliger her, og et utvalg av disse ligger ved noen de mest populære golfbanene i Danmark. Noen av feriehusene ligger også ved den vakre kysten og strendene, noe som gjør at hele reisefølget garantert kommer til å nyte ferien i Danmark.

Golfferie i Tyskland

Tyskland huser et stort antall attraksjoner som årlig trekker mange besøkende til dette spennende landet. Her finner du selvfølgelig historiske severdigheter, berømt øl og vakker natur, men Tyskland er også hjem til fantastiske golfbaner. Bo for eksempel i et av våre feriehus i Tyskland rett ved Golfpark Gut Düneburg, en av de beste golfbanene i Tyskland.

NOVASOL har lang erfaring med formidling av feriehus i Europa. Du kan derfor føle deg trygg når du bestiller din neste ferie gjennom oss. Finn din neste golfferie i Europa på vår hjemmeside og bestill enkelt online i dag.

Golfferie med barn

 

| Forfatter
(Publisert første gang: )