Feriefavoritten Spania er destinasjonen for deg som ønsker at sommeren skal vare litt lenger. Nordmenn kjenner Spania godt og vet hva som venter i det solfylte landet – hyggelige mennesker, god mat, fine strender og barnevennlige aktiviteter. Bestiller du feriehus i høstferien hos NOVASOL i dag, kan du nå spare opp til 40% sammenlignet med høysesongens priser. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Våre feriehus og ferieleiligheter i Spania finner du på kjente destinasjoner som Kanariøyene, Mallorca, Costa del Sol, Malaga og Costa Barcelona, men også ved mer ukjente spanske reisemål. 

Høstferie i Spania

Høstferie i Spania 

 

Høstferie i feriehus i Spania

 

 

Høstferie i Spania med basseng

Høstferie med basseng

Høstferie i Spania med basseng

 

 

 

Høstferie i Spania med barn 

Mallorca er en sikker vinner for deg som skal på tur i barnas høstferie. Ikke bare er den klassiske ferieøya utrolig barnevennlig, den er også snill mot de voksne. Her ligger temperaturene på rett over 20 grader i oktober, og reiser du utenfor høysesongen vil du ha mer boltreplass. I tillegg til et stort antall barnevennlige sandstrender, kan øya by på en rekke fine vann – og temaparker. 

Høstferie på Mallorca

Feriehus på Mallorca i høstferien

Feriefavoritten Costa del Sol 

Costa del Sol har vært en foretrukket feriedestinasjon blant nordmenn i rundt 40 år. Langs den 20 mil lange kyststripen ligger feriefavoritter som Marbella og Malaga, som i dag er veletablerte reisemål. Her venter fantastiske sandstrender, berømt gastronomi og gode golfbaner. På høsten er det ofte perfekte temperaturer for golf og mange velger å legge ferien hit nettopp for å spille. Hvis du ønsker kan du spille på en ny bane hver dag i ferien! 

Høstferie i Costa del Sol

Finn ditt neste feriehus ved Costa del Sol hos NOVASOL

Kombiner by og strand i Costa Barcelona 

Ved Costa Barcelona kan du bo i idylliske naturomgivelser og samtidig ha kort vei inn til Barcelona. Den 100 kilometer lange kyststrekningen Costa Barcelona har en rekke hyggelige småbyer, gylne strender, naturreservater, golfbaner og severdigheter. Her vil barnefamilier trives, da strendene er barnevennlige og området har flere tema – og fornøyelsesparker. En tur til Barcelona anbefales i løpet av oppholdet, der attraksjoner som basilikaen La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Milà og La Rambla.

Høstferie ved Costa Barcelona

Lei feriehus nær Barcelona i høstferien

Hvor i Spania er det varmt i oktober?

Høstferien er perfekt for et avbrekk fra høstens regntunge og mørke dager. Hvorfor ikke la høstferien gå til Spania i år? I deler av landet venter temperaturer opp til 30 grader og deilig badevann. Fra Murcia til Andalucia er det sommertemperaturer frem til slutten av oktober, mens det i nord er noe kjøligere. På Kanariøyene venter fine temperaturer hele året rundt, men det er på høsten Atlanterhavet er på sitt varmeste. 

Høstferie på Kanariøyene

Lei feriehus for hele familien i Spania

Feriehus i Spania med basseng

Frister det med feriehus med eget basseng? En stor del av NOVASOL ferieboliger i Spania har usjenert svømmebasseng der du slipper å kjempe om solsenger. Her har du nemlig solsengene helt for deg selv! Tilbring bekymringsdager ved bassenget, mens barna plasker i vannet. 

Bestill feriehus med basseng i Spania

Feriehus og ferieleiligheter i Spania 

NOVASOL formidler ferieleiligheter og feriehus over hele Spania, og i vårt sortiment finner du ferieboliger for alle typer ferie. Finn din neste drømmebolig i Spania og gled deg til høstferien allerede i dag!

| Forfatter
(Publisert første gang: )