Spar opptil 20 %* på din neste ferie

Start 2023 med utsiktene til nye opplevelser, avslapning og kvalitetstid med dine nærmeste. I hele januar kan du nemlig få 20 % på flere tusen fantastiske hytter og feriehus med oss. 

 

Utforsk våre spennende destinasjoner i Skandinavia og resten av Europa, og book ditt neste eventyr i hele 2023 med rabatt!  

Opptil 20 %* rabatt på utvalgte feriehus

Få 20 % rabatt på hytter og feriehus i hele januar

Spar opptil 20 %* på et stort utvalg av feriehus på de mest populære destinasjonene våre og for utvalgte ankomster i 2023. Dette er det perfekte tidspunktet for å booke drømmeferien din. Men vær kjapp  tilbudet varer kun fram til 31. januar 2023.

Bruk rabatten til å oppleve et nytt sted, en ny kultur, eller unn deg selv en velfortjent ferie hvor du får ladet batteriene. Har du lyst til å dra på en velværeferie til Tyskland, eller se tulipanene blomstre i Nederland? Nyt den friske luften i Skandinavia, eller de første varme streifene av sol i Sør-Europa?

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du booker hos oss. Derfor trenger du kun betale 25 %* av bookingprisen når du bestiller resten betaler du 6 uker før ankomst. 

Og hvis du må gjøre endringer i planene, er det flere feriehus som gir deg muligheten til å avbestille oppholdet helt fram til 14 dager* før ankomst. Du kan lese mer om 14 dagers gratis avbestilling her.

*Vilkår og betingelser

Opptil 20 % rabatt: 
Få opptil 20 % rabatt på utvalgte feriehus på bookinger gjort fra den 26. desember 2022 til den 31. januar 2023, med ankomst fra den 3. januar 2023 til den 31. desember 2023. 

14 dagers gratis avbestilling:
Dette er et spesialtilbud som kun omfatter ferieboliger som har '14 dagers gratis avbestilling'-banneret på tidspunktet for bookingen. Tilbudet gjelder for bestillinger gjennomført senest den 10. juni 2023, og med ankomstdato senest den 24. juni 2023. Avbestillinger som gjøres i henhold til dette spesialtilbudet skal gjennomføres via din personlige MyBooking-side.
Hvis du ønsker å avbestille senere enn 14 dager innen ankomst, vil avbestillingen bli håndtert i henhold til våre generelle leiebetingelser og vilkår. Tilbudet er gjeldende fram til 10. juni 2023.

Betal kun 25 % ved første innbetaling:
Book ditt avbrekk i 2023 nå og betal kun 25 % på bookingtidspunktet. Det resterende beløpet skal betales 6 uker før ankomst. For bookinger gjort 8 uker eller mindre før ankomst, skal hele beløpet betales på bookingtidspunktet. Tilbudet er gjeldende fram til 31. desember 2023.

| Forfatter
(Publisert første gang: )