Få rabatt på billetter til BonBon-Land

Få 25% rabatt pr. person på den aktuelle dagsprisen i BonBon-Land, når du leier feriehus eller ferieleilighet i Danmark gjennom NOVASOL. 

Trykk for å aktivere kortet

Når du leier feriebolig på Sjælland gjennom NOVASOL, kan du få 25% rabatt pr. person på den aktuelle dagsprisen til BonBon-Land.

Slik kjøper du billetter med rabatt: 

  • Bestill et sommerhus i BonBon-Lands åpningsperiode 27.april – 27.oktober 2018 via www.novasol.no. 
  • Når du mottar mailen med link til «MyBooking» og følger den, kan du se dine bestillingsopplysninger. Under disse finner du en link til en rabattkupong til parken, som du kan skrive ut og vise frem ved inngangen for å få rabatten.

Gi barna årets beste dag!

Like utenfor Næstved ligger Danmarks morsomste og villeste park, som alle barn elsker. Når du kommer inn i fornøyelsesparken, blir du møtt av mange attraksjoner med morsomme navn, som barna helt klart vil like. Nyt dagen i dette fargerike universet! 

NYHET 2018: Den Hemmelige Verden 

I år har BonBon-Land fått en unik nyhet, nemlig «Den Hemmelige Verden». Viktor Vandorm har blitt to attraksjoner i én. Du og barn på over 120 cm får på VR-briller, så er det bare å bli med på en helt spesiell tur i rutsjebanen. Som passasjer er du med på reise til en verden hvor du vil oppleve spennende ting, og vi lover at du vil bli overrasket underveis – også neste gang du kjører. For du rekker slett ikke å oppleve og sanse alt på én enkelt tur. 

Alle fornøyelser er gratis 

I BonBon-Land er alle attraksjoner (inkludert VR-nyheten) gratis, når du først har betalt entréen. Slå deg ned på en av de mange bordene og benkene i grøntarealene, eller besøk et av spisestedene eller Isslottet. Nesten alle barn trenger en is på en innholdsrik dag! 

Vi ses til mange morsomme timer i BonBon-Land!

Ikke glem å skrive ut rabattkupongen etter du har bestilt feriehuset, så du kan få de 25% rabatt pr. person på den aktuelle dagsprisen, i forhold til normalprisen, i BonBon-Lands entré.