Feriehus med rabatt til Fårup Sommerland

Leier du et feriehus i Jylland, innenfor Fårup Sommerlands åpningsperiode, får du en rabattkupong til fornøyelsesparken. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hvordan oppnår du rabatt?

Som kunde hos NOVASOL får du rabatt på 1 - og 2-dags billetter i Fårup Sommerland. Når du har bestilt en feriebolig i Nordjylland, vil du få tilgang på din bestillingsinformasjon via "MyBooking". Her blir rabattkupongen tilgjengelig 24 timer etter bestilling. Print og vis frem kupongen ved inngangen til Fårup Sommerland. Finner du ikke en rabattkupong i bestillingsinformasjonen, har du desverre ikke bestilt en feriebolig hvor vi kan tilby rabattkupong. 

På Fårup Sommerlands egne nettsider finner du informasjon om åpningstider: www.faarupsommerland.dk/no/

Tett på stranden i Blokhus og Løkken, men likevel helt ute i skogen, ligger fornøyelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er en av Danmarks største turistattraksjoner, men massevis av ville, morsomme og vanvittig våte aktiviteter for hele familien. Alt fra ville rutsjebaner og barnetivoli til Danmark største og våteste vannland. Det finnes mer enn 60 fornøyelser – og når entréen første er betalt, er alle fornøyelser, også Aquaparken, gratis. 

Fart, moro og hygge for både store og små 

Skogen byr på opplevelser for hele familien. De minste kan for eksempel ta en tur i «Den Røde Baron», hvor de små pilotene selv styrer flyet. En annen av barnas favoritter i Fårup  er Ekorntårnet, der man blir løftet opp til tretoppen, etterfulgt av et fritt fall mot bakken. For de litt større, venter rutsjebaner med massevis av fart, som for eksempel Orkanen. Denne fornøyelsen er den eneste i Norden som kjører både over og UNDER vannet! 

Det er også mulig å prøve Danmarks villeste akselerasjon i Lynet, der du blir skutt av sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Hva med en tur i Falken, Danmarks raskeste berg – og dalbane i tre? Eller Hvirvelvinden, der du blir kastet opp og ned fra 19 meters høyde, mens du roterer. Her finnes også tallrike trampoliner, hesteridning, skyting, klatrestativer og lekeplasser. Fårup er fremfor alt hygge og ekte skogsstemning!

Golføya

I 2018 åpner Fårup en splitter ny minigolfbane med 12 hull. Golfbanen får sin helt egne øy, og tilpasset både barn og voksne med forskjellige vanskelighetsgrader. Her kan hele familien være med – uansett alder og erfaring. 

Danmarks største vannland

I Fårup finner du Danmarks største oppvarmede Aquapark – og som noe nytt er vannet i Bølgebassenget nå varmet opp til 27 grader. I Aquaparken kan hele familien suse om kapp på Surfhill, plaske i de ville bølgene i Bølgebassenget eller kjøre sammen i kjempebaderinger i Vandslangen. Du kan også prøve vannkanonen, som er verdens første utendørs rutsjebane med fritt fall og to loops. 

Når badingen er over og håret er tørt, kan du få fart på sansene i 4D-kinoen eller slappe av i skyggen ved trærne og tilberede mat ved det store grillområdet, der Weber-grillene står klare. I Fårups restauranter kan hele familien finne sine favorittretter – både i lekre buffetrestauranter og i parkens mange spisesteder. Liker du økologisk mat, kan du prøve det 100% økologiske spisestedet Skovens Pasta – økologisk spisested. 

Besøk Fårup Sommerland når du leier feriehus i Danmark

Opplevelser i internasjonal klasse!

Lei en feriebolig i Danmark, og opplev Fårup, som både 2015, 2016 og 2017 ble kåret til Europas nest beste fornøyelsespark (under 1 mill. gjester). I 2015 ble  Fårup personale tildelt en internasjonal pris for å være i verdenstoppen innen service. I 2012 og 2013 ble Fårup kåret til Nordens beste sommerland – og i 2010, 2011 og 2012 ble fornøyelsesparken kåret til verdens tredje beste familiepark av det amerikanske magasinet Amusement Today. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )