Lei feriehus og dra på fisketur med Fishtrip

Få 5% rabatt på fisketurer i Danmark med Fishtrip.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Få 5% rabatt på fisketurer i Danmark

Når du bestiller feriebolig i Danmark gjennom NOVASOL for du 5% rabatt på fisketurer gjennom Fishtrip. For at alle skal få oppleve fiskeglede, arrangerer de alt innenfor fisketurer; med kutter, båt eller fra kysten. Se det store utvalget av opplevelser på fishtrip.dk. Den online portalen gjør det enkelt å planlegge, booke og betale fisketurer i Danmark. Utover p være en online bookingportal, hjelper også Fishtrip grupper med å arrangere private turer, med leie av utstyr og ekstraytelser som  for eksempel guide eller kokk. Besøk fishtrip.dk for å se de ulike mulighetene. 

Den perfekte ferieopplevelse

En fisketur er den perfekte mix av action, samvær og moro. Hos Fishtrip er det mulig å arrangere fisketurer i hele Danmark, ettersom de samarbeider med erfarne lystfiskere over store deler av landet. Ha det hyggelig sammen med familien, samtidig som du får fisk på kroken. Fishtrips guider hjelper deg uansett hvilket erfaring og nivå – alle skal få en fin dag. 

Lei feriehus i Danmark hos NOVASOL og dra på fisketur

Fisketurer med det lille ekstra

Hvis du er på utkikk etter en tur med det lille ekstra, har Fishtrip mulighet til å arrangere diverse ekstraytelser på fisketuren. Fishtrip  kan sørge for at det blir servert mat og drikke i løpet av turen, samt at det finnes mulighet for egen guide. Slik kan du få tilgang på masse nyttig lokalkunnskap og kjennskap til fiskene du får på kroken. Hvis gruppen er ute etter en litt annerledes fiskeopplevelse, kan Fishtrip arrangere turer med kokk, som tilbereder fisken du fanger. 

Slik bestiller du fisketur med Fishtrip

Ring Fishtrip på tlf. 5015 5196 på hverdager mellom 9.00-17.00, eller send en email til kontakt@fishtrip.dk og fortell hvor, hvordan og hvor mange som vil fiske. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )