Lei feriehus og få rabatt til GIVSKUD ZOO

Når du leier feriehus eller ferieleilighet i Jylland gjennom NOVASOL, kan du få 20% rabatt på entréen til GIVSKUD ZOO.

Trykk for å aktivere kortet

Slik kjøper du billetter med rabatt

Bestill en feriebolig i Jylland gjennom NOVASOL innenfor GIVSKUD ZOOs åpningsperiode fra 24.mars til 28. oktober 2018. 

Når du mottar mailen med link til «MyBooking», klikker du deg inn og skriver ut rabattkupongen for GIVSKUD ZOO. Denne viser du ved inngangen til parken og du får rabatt på billettene. Det skal fremvises et gyldig leiebevis fra NOVASOL ved inngangen. 

Kom tett på dyrene i GIVSKUD ZOO 

Ta med familien på safari i egen bil, eller bli med safaribussen, og kom helt tett på dyrene. Kjør over den amerikanske prærien med store bisonokser, vandrende forbi, og opplev den afrikanske savannen, der sjiraffer og sebraer krysser veien like foran dere. Fortsett inn i løvenes territorium, og merk spenningen når de store kattedyrene lister seg rundt like utenfor bildøren – hvis du tør? Løveflokken i GIVSKUD ZOO er den største i Danmark, så du er alltid sikret å se mange løver. 

Lei feriehus i Danmark og besøk GIVSKUD ZOO

Husk også å besøke det store tropehuset med parken livlige rovdyr, de søramerikanske gigantene, som svømmer rundt i bassenget og blir foret mens du ser på. Gjennom store deler av sesongen er det mulig å oppleve foring av blant annet ulver og gorillaer hver dag. Barn kan også hjelpe dyrepasserne å fore kameler. 

I GIVSKUD ZOO kan du bli med på en tidsreise mange millioner tilbake i tid, og oppleve fortidens giganter, dinosaurene. Du kan se 50 forskjellige dinosaurusmodeller i autentisk størrelse, blant annet den store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus Rex. En fantastisk opplevelse for både store og små! 

Morsomme opplevelser for store og små i GIVSKUD ZOO

Når familien er mette på dyreopplevelser, byr GIVSKUD ZOO på lek, hygge og samvær. Ta turen innom den nordamerikanske tipileiren, der barna kan bake pølsebrød over bål og vaske gull som ekte gullgravere! La barna få fri utfoldelse på de store lekeplassene, mens du slapper av. 

I GIVSKUD ZOO kan du fint bruke en hel feriedag! Det er også mulig å kjøpe mat og drikke i parken, og du er også velkommen til å medbringe egen mat. Husk å skrive ut rabattkupongen, når du har bestilt ditt feriehus i Danmark, slik at du kan få 20% rabatt på entréen, i forhold til normalprisen, ved entréen til GIVSKUD ZOO.