Rabatt i HighPark Sønderjylland

Når du bestiller en feriebolig i Sørjylland gjennom NOVASOL, får du 10% rabatt på inngangen til HighPark Sønderjylland. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

10% rabatt på entréen til HighPark, når du booker et sommerhus i Sørjylland gjennom NOVASOL. For å oppnå rabatten må du printe kupongen som du finner i din bestillingsinformasjon i «MyBooking». Ta den med til HighPark og få rabatten trukket fra inngangsbilletten. Når entréen er betalt har du fire timer med utfordrende klatring foran deg. 

Vil du unngå venting? Du kan ringe parken på tlf. 74 69 89 27, og avtale en løsning på forhånd. 

Aktiv feriehusferie i Sørjylland

Opplevelser for hele familien

HighPark tilbyr fire klatrebaner med ulik vanskelighetsgrad, så her kan hele familien utfordres. Merk at du må være minimum 120 cm for å klatre. 
Banene er bygget i en dal formet under istiden, og er omgitt av høy bøkeskog. Området er ca. 200 meter langt, 80 meter bredt og 20 meter dypt. 

Ta med familien til HighPark Sørjylland

Uten mat og drikke…

Når du er ferdig kan du kjøpe drikke i den lille kiosken, eller nyte medbrakt mat og drikke i det fine piknikområdet. Skulle du få lyst til å grille, finner du dedikerte områder til dette. Det er også mulig å spise i det hyggelige Pannekakehuset, men det er en god idé å bestille bord på forhånd. 

Har du lyst til å vite mer? Mer informasjon får du på highpark.dk. Husk å sjekke parkens åpningstider før besøket. 

| Administrator