Få rabatt på inngangen til Kattegatcentret

Bestill et sommerhus i Jylland og få 20 % rabatt på inngangen til Kattegatcentret. Som gjest i et av NOVASOLs feriehus i Jylland, får du tilgang på en rekke kundefordeler etter bestilling. Du kan enkelt printe ut rabattvoucheren og ta den med deg til Kattegatcentret i Grenaa. 

Uansett om du foretrekker å forbli på land eller kaste deg ut på dypt vann i våtdrakt, tilbyr Kattegatcentret et hav av opplevelser for store og små. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt til Kattegatcentret

24 timer etter bestilling av et feriehus i Jylland, får du tilgang til en rabattvoucher i din MyBooking. Denne rabattvoucheren kan du skrive ut og ta med deg til Kattegatcentret. Rabatten trekkes fra ved inngangen, og voucheren skal fremvises sammen med et gyldig leiebevis fra NOVASOL.

Rabatten gjelder i 2019 og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud

Få rabatt på inngangen til Kattegatcentret hos NOVASOL

Bli bedre kjent med havets rovdyr

I Kattegatcentret kan du oppleve haitrening i den tropiske tanken, og få et innblikk i livet til disse fascinerende skapningene. Mens de store rokkene danser i overflater, skjærer haifinnene gjennom vannet, og det skarpe tannsettet forsyner seg av flyndre fra dyrepasserens hånd. Stå nærme om du tør, eller se det hele fra haitunnelen, der det kun er seks centimeter mellom deg og haiene. 

For de minste venter gode lekemuligheter, samt små bassenger der barna kan se og ta på sjødyr. På vannlekeplassen utenfor kan barna plaske, krype og kravle blant de store havdyrene. 

Spennende opplevelser for store og små venter i Kattegatcentret

250 havdyrarter

På Kattegatcentret ser du ikke bare inn i akvariene – du kan også komme tett på livet under vann. Her finnes åpne akvarier med vannsprøyt, lukt og lyd, og i flere mindre bassenger kan du «klappe» en hai, leke gjemsel med flyndrene og holde krabber og sjøstjerner. Du kan også dykke ned og oppleve det hele på veldig nært hold. Mer enn 250 forunderlige, fargerike arter venter på å gi deg en fantastisk ferieopplevelse. 

Les mer om åpningstider og dykk ned i et hav av opplevelser på Kattegatcentrets egne nettsider

| Forfatter
(Publisert første gang: )