Rabatt til Ree Park med NOVASOL

Leier du en feriebolig i Østjylland gjennom NOVASOL, kan du få 20% rabatt på entréen til Ree Park i Ebeltoft.

 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

Når du legger ferien til et feriehus i Østjylland, får du 20% rabatt på entréen til Ree Park ved Ebeltoft. 

24 timer etter du har bestilt feriehus gjennom NOVASOL, får du tilgang til rabattkuponger i din MyBooking. Print ut rabattkupongen til Ree Park og vis ved inngangen til parken. 

Tett på dyrenes verden

I Djursland store safaripark venter mange spennende inntrykk. På din reise gjennom parkens fire verdensdeler, opplever du en verden full av fascinerende dyr. I de naturskjønne rammene har dyrene god plass til bevegelse og naturlig atferd. Hver dag byr på massevis av morsomme aktiviteter for hele familien. 

Safari i Land Rover

Bli med på en forrykende safaritur over den store savannen, og kom helt tett på sjiraffer, nesehorn, strutser og mange andre dyr. Underveis forteller guiden om savannen ville dyr. Dette er super måte å oppleve mange ulike dyrearter på, og både barn og voksne vil få en god opplevelse på safarien. 

Spennende dyr på naturscenen og kamelriding

Nyt en fantastisk fremvisning på Naturscenen med alt fra kloke griser til fascinerende og fargerike fugler. En stor opplevelse i dyrenes verden venter. 
Stig på ørkenens skip, kamelen, og bli med på en litt annerledes ridetur. Voksne er også velkomne til å bli med på turen. 

Ville dyreaktiviteter

Gå ikke glipp av dagens mange dyreaktiviteter, der Danmarks geparder sprinter i 70 km/t, de energiske lemurene som løper rundt på jakt etter frukt og de oterne som flokker seg rundt maten. 

Dyrepasserne forteller om dyrene, og du er alltid velkommen til å stille spørsmål. 

Stor naturlekeplass og apete gåtur

Slipp barna løs på den store naturlekeplassen. De stripete naboene følger nøye med – tigrene bor nemlig rett ved siden av. Besøk de vakre apeøyene og møt nysgjerrige lemurer, frekke ekornaper og flere andre apearter. 

Se mer på www.reepark.dk

| Forfatter
(Publisert første gang: )