Rabatt på entréen til Universe på Als

Når du leier en feriebolig i Sørjylland gjennom NOVASOL, får du 25% rabatt på entréen til opplevelsesparken Universe på Als.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

Universe er Sørjyllands største og morsomste opplevelsespark for hele familien. 24 timer etter du har bestilt feriehus gjennom NOVASOL, får du tilgang til en rabattkupong i din MyBooking.  Denne kan du printe og ta med deg til parken. Rabatten trekkes ved fremvisning i inngangen. 

Merk! Tilbudet kan kun benyttes i den perioden du har bestilt feriehus i Sørjylland.

Sørjyllands største og morsomste opplevelsespark

Her kan hele familien gå på oppdagelsesferd i naturvitenskapens og teknologiens forunderlige univers, der det venter underholdning for store og små.

Universe er fylt med fabelaktige opplevelser og attraksjoner. Du kan kjøre segway, prøve å løfte en bil, bygge egen vannrakett, gå på oppdagelse i den virtuelle verdenen eller prøve en av de andre tøffe aktivitetene. 

Opplevelsesparken Universe venter på feriehusferie i Danmark

Verdens første ParadropVR

Du inviteres til en imponerende flytur i den nye ParadropVR, der du kan oppleve en fantastisk og realistisk følelse av å sveve gjennom luften i en paraglider. Du styrer selv paraglideren gjennom det kuperte landskapet ved å trekke i snorene. 

Lei feriehus i Sørjylland og dra på troféjakt med barna

Sky Trail

Sett motet og høydeskrekken på prøve i den 11 meter høye Sky Trail. Så snart du har fått på selen, kan du ta deg forbi 25 utfordringer, og vi lovet litt av et adrenalinkick når du tar den 25 meter lange svevebanen. 

Du blir sikret og spent fast i sikkerhetsutstyr fra topp til tå, og mottar instruksjoner fra hyggelige guider, før du blir sendt ut på eventyr. Hengebru og planker er blant hindringene du skal forbi. 

Troféjakt – finn troféene! 

Nå kan du jakte troféer overalt i Universe. Last enkelt ned appen og så er du i gang. Dersom du skulle være så heldig å vinne hovedpremien, får du tilgang til Universe resten av livet. 

For å få troféene må du lete etter tallkoder i parken. Noen gjemmer seg bak busker, trær og andre hemmelige steder. Noen får du når du har prøvd en opplevelse, mens noen krever at du løser gåter. Når du finner en kode, taster du den inn i appen og så får du et trofé. 

Alle troféjegere får en premie, men hvis du er den som finner fleste troféer i parken har du virkelig skutt gullfuglen. Da er du like smart som parkens grunnlegger, den geniale oppfinneren Mads Clausen, og du blir belønnet med gratis adgang til parken hans for resten av livet. 

Segway ruller – du styrer!

Liker du raske akselerasjoner, kule tricks eller mer flytende bevegelser? På Segway-banen bestemmer du selv. Her kan du teste din egen balanseevne, uten å slite ut skoene. Over bakker, gjennom svinger i slalåmstil, rundt på den utfordrende og kronglete banen. 
Len deg fremover og du kjører fremover, mens når du lener deg tilbake, følger Segwayen etter. Det er din balanse som styrer farten og kursen for den høyteknologiske Segwayen – også når du skal bremse. En kort instruksjon og du er klar til å trille avgårde. 

Den Blomstrende Have

Foran Ball Factory finner du én av to prisvinnende hager i parken. I Den Blomstrende Have er det fokus på velferd for både dyr og mennesker. Det er ikke bare godt å være menneske her, det er også optimale forhold for ville dyr og insekter. Hagen er designet for å trekke naturen helt inn, så du kan se etter insekter eller bare nyte et stille øyeblikk midt i hjemmet deres. Hagen er designet av Lise Bollhorn og med den tok hun bronse i CHP Garden 2017.

Bittens Have – smak, lukt og plukk

Fra det sekundet du passerer den rosedekte buegangen, vil du merke den spesielle stemningen, som hersker i dette frodige universet av blomster, trær, krydderurter og bær. Smak, lukt og plukk fra trærne. I Bittens Have tas du med 100 år tilbake i tid, til den gang man anla prydhager på en helt annen måte enn i dag. Du kan ta med deg frø fra plantene hjem hvis du vil, og plukke frukten fra eple – og kirsebærtrærne. 

Bittens Have er anlagt av Universe parkens gartnere etter kyndig veiledning fra Bitten Clausen, som også selv har bidratt med frø fra sin egen hage. Bittens Have vant prisen «Årets Hageopplevelse 2017» under CPH garden. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )