Når du leier et feriehus i Vestjylland eller Sørjylland, kan du få 15 % rabatt på inngangen til WOW-park.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Slik får du rabatt

24 timer etter bestilling av sommerhus i Vestjylland eller Sørjylland, får du tilgang til rabattkupongen i din MyBooking. Denne kupongen kan du printe ut og vise ved inngangen til WOW-park.

Husk å sjekke parkens åpningstider på: wowpark.dk

Få rabatt hos WOW-park som gjest i et NOVASOL feriehus

WOW-park – en perfekt familieattraksjon

WOW-park er et lekeland oppe i trærne. Her kan du slå deg løs i en litt annerledes fornøyelsespark, som gir gode opplevelser, morsjon og massevis av latter. Parken er bygd opp for å passe ulike aldersgrupper. Så her kan både barn og besteforeldre bli med, for absolutt alle vil få en fin dag i WOW-park. 

Aktiviteter i WOW-park

I WOW-park er det aktiviteter oppe i trærne, under jorden og nede på bakken. I tretoppene er det gangbruer, svevebaner, tretopphytter og mye annet for deg med mot og god balanse. I Troldehulen, under jorden, kan du kravle rundt i mørke og spennende ganger på jakt etter trollene. På skogbunnen kan alle være med. Her kan du blant annet teste stedssansen i labyrinten eller svinge deg i de store huskene. Ikke glem å si hei til de søte geitene! WOW-park er ikke bare en sommeråpen attraksjon. I høstferien er det også liv og røre i parken.

NOVASOL gir deg rabatt på inngangen WOW-park

Uten mat og drikke...

Etter en dag fylt med aktiviteter og spenning kreves det litt brennstoff i kroppen. I WOW-park er det flere muligheter til å nyte medbrakt mat eller kjøpe i kafeen og restauranten. Det er også grillmuligheter i parken.   

| Forfatter
(Publisert første gang: )