Lei feriehus i Europa og start ferien med fergereise

På vei til ditt feriehus fra NOVASOL blir det gjerne noen timer i bil. Mil etter mil langs en motorvei kan fort bli en kjedelig og langtekkelig affære for både sjåfør og passasjerer, og kanskje føler du deg mer sliten når du ankommer feriehuset, enn da du dro hjemmefra.

For deg som ønsker en ferie i Europa, med eller uten bil, kan vi blant annet tilby fordeler ved flere fergeselskaper. Få den best tenkelige starten på ferien med en fergetur - det kommer både store og små til å elske!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Start ferien med båttur!

Velger du å starte reisen til feriehuset med en fergetur blir det straks litt behageligere. Bilen står trygt parkert på bildekk, mens familien nyter godt av fasilitetene om bord. Dersom du tror ferger bare er en del av transportetapper fra et sted til et annet, må du tro om igjen! Tar du ferge i dag vil du oppdage et flytende univers av shopping, restauranter og underholdning for alle. 

Du kan senke skuldrene og ta innover deg den gode feriefølelsen allerede lenge før dere flytter inn i ferieboligen. Nyt den friske sjøluften på dekk, spis et bedre måltid i restauranten og slapp av i behagelige sittegrupper. For mange er shopping en viktig feriesyssel, og alle passasjerskipene som går i rute mellom Norge, Danmark, Tyskland eller Sverige byr på utmerkede shoppingmuligheter til behagelige tax-free priser. 

Start feriehusferien med en fergetur

Bilferie i Europa

Bilveien til Tyskland eller Sør-Danmark er lang og ensformig. Velger dere å starte turen med en fergereise mellom Oslo og København eller Fredrikshavn starter ferieopplevelsen så snart du kommer ombord. Sørg for dekksplass når de store skipene legger fra kai, for det er lite som er vakrere enn Oslofjorden en sommerdag. Kanskje blir du på dekk helt til dere har passert gjennom det trange Drøbaksundet. Du har jo godt tid og skal tilbringe mange timer om bord, så nå er det ingenting som haster.

Om bord i skipene finner du flere restauranter og kafeer med ulike menyer. Kanskje ønsker du å feire feriestarten med et skikkelig gourmetmåltid, eller kanskje frister det mer med et overdådig skandinavisk koldtbord? Etter måltidet vil du kanskje nyte en drink i en av skipets barer,  og ofte kan du oppleve underholdning av høy kvalitet. For de yngste familiemedlemmene lokker kanskje lekerommet, og i sommersesongen byr fergeselskapene ofte på egen underholdning og aktiviteter for barna. 

 La fergeturen bli en del av ferieopplevelsen. Kjør eller gå om bord og ta livet helt med ro – bedre enn dette blir det ikke!

En del av ferieopplevelsen

Dagens passasjerferger er bygget  for så mye mer enn bare transport. Det legges opp til at hele reisen skal være en opplevelse. Når du har parkert bilen på det romslige bildekket trer du inn i et flytende hotell, der du flytter inn i en innbydende og velutstyrt lugar. Du skal ikke se bort fra at «hotellet» du har sjekket inn på er utstyrt med badeland, spa-avdeling og frisørsalong. Valget er ditt, enten du ønsker å ta for deg av opplevelsestilbudet om bord eller bare slappe av og kjenne feriefølelsen senke seg.  

Kombiner feriehusferien i Europa med en fergereise. Så opplever du litt mer og har mer energi når du er fremme ved ditt feriehus fra NOVASOL. Mens du er om bord lever du i nuet. Skipet er sin egen lille verden, og det er nesten som tiden går litt saktere ute på havet. 

| Forfatter
(Publisert første gang: )