Lei feriehus og start ferien med DFDS

Skal du leie feriehus i Danmark eller enda lenger sør? Start ferien ved å kjøre om bord på ett av DFDS’ store passasjerskip mellom Oslo og København.

Trykk for å aktivere kortet

Start ferien med DFDS

DFDS tar nordmenn fra Oslo til København hver eneste dag! Om bord venter et eldorado av underholdningstilbud og morsomme aktiviteter for små og store. Du kan shoppe, nyte god mat eller besøke en av barene. Her flyr tiden avgårde – plutselig er du i København. Herfra kan du kjøre videre til ditt feriehus i Danmark.

Crown Seaways og Pearl Seaways er skipene som seiler ruten Oslo – København. Gå opp dekk når skipet seiler ut av Oslofjorden, eller når det seiler inn i København. På dekket til Pearl Seaways kan du nyte noe å drikke eller spise på uteserveringen når været tillater det. Nyt synet av havet, mens du trekker inn den friske luften og kjenner solen mot ansiktet. Det er også utendørsbasseng på dette skipet – perfekt for varme sommerdager. 

Lei feriehus og start ferien ombord DFDS

Aktiviteter for hele familien

Inne i de to skipene er det også mange ting å finne på for alle. Barn mellom fire og åtte år kan kose seg med skattejakt, som vandrer rundt på skipet, eller bli med på piratdiskotek. Det finnes også egne lekeområder med blant annet ballbinge og tegnesaker. Ikke glem badetøyet! Det kommer nemlig godt med både om bord på skipene og i hvert fall ved feriehuset i Danmark

Reiser du med kjæreste, venner eller voksen familie, kan du ta de med på en av restaurantene om bord. Videre tar kvelden deg til dansegulvet? Uansett hva du velger å gjøre på sjøreisen, vil du sette pris på den ekstra ferietiden. Book din neste ferie hos NOVASOL og la ferien starte allerede på vei til feriehuset!

Bestill feriehus i Danmark hos NOVASOL og få rabatt på reisen med DFDS

 

| Forfatter
(Publisert første gang: )