Få rabatt på DFDS seiling mellom Oslo, Frederikshavn og København

Endelig seiler DFDS igjen! Nå kan du sikre deg et godt tilbud fra DFDS på strekningen Oslo – Frederikshavn – København, dersom du booker et feriehus eller en hytte i Danmark.

- Få 10 % rabatt på alle lugartyper og kjøretøy på ruten Oslo – København 

- Få 10 % rabatt på alle lugartyper og kjøretøy på ruten Oslo – Frederikshavn

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Få NOVASOL-rabatt hos DFDS

Bestill feriehus i Danmark hos NOVASOL og få gode priser på ruten med DFDS via Frederikshavn fra Oslo og København. 24 timer etter du har bestilt ditt feriehus eller hytte i Danmark, vil du få tilgang til en rekke kundefordeler og kunderabatter i din MyBooking. Der finner du en lenke til direktebestilling hos DFDS som fører deg direkte til tilbudet.

Merk at rabatten hos DFDS ikke kan kombineres med andre tilbud.

Start ferien din med DFDS

DFDS tar nordmenn fra Oslo til Frederikshavn og København daglig. Om bord på DFDS sine cruiseskip venter et eldorado av underholdningstilbud og morsomme aktiviteter for små og store. Tiden flyr raskt forbi og plutselig er du i Frederikshavn eller København. Herfra kan du kjøre videre til feriehuset eller hytta du har bestilt gjennom NOVASOL – enkelt og greit.

Crown Seaways og Pearl Seaways er skipene som seiler ruten Oslo – Frederikshavn – København. Kom gjerne opp på dekk når skipet seiler ut av Oslofjorden eller inn til havn i Frederikshavn eller København. Nyt synet av havet, mens du trekker inn den friske luften og kjenner solen mot ansiktet.

 

Lei feriehus og start ferien ombord DFDS

Fergen til København har mange aktiviteter for små og store

Om bord på skipene er det mye å finne på, både for små og store. Alle barn mellom fire og åtte år kan bli med på skattejakt eller bli med på piratdiskotek. Reiser du sammen med kjæresten eller vennegjengen kan du nyte god mat og drikke i restaurantene om bord. Bli med opp i Skybar for en sommerdrink i solen.

I DFDS sine cruiseskip finner du også gode tilbud i taxfree-butikken hvor du sparer 20% sammenlignet med prisene i Danmark. Kjøp noen nye klær til sommerferien i Danmark, eller skjem deg bort med godteri og gode drikkevarer til de sene sommerkveldene i feriehuset.

Uansett hva du velger å gjøre på din tur med DFDS, vil du sette pris på den ekstra ferietiden. Book din neste ferie i Danmark hos NOVASOL og la ferien starte allerede på vei til feriehuset!

Sommerferie i Frederikshavn eller København

Det er deilig å være norsk i Danmark. I Danmark er ikke avstandene store og det er både enkelt og raskt å komme seg rundt med bil. Tar du fergen fra Oslo til Frederikshavn eller København har du et godt utgangspunkt for å kjøre raskt videre til sommerhuset du har bestilt, enten det ligger på Fyn, Sjælland eller Jylland. Frederikshavn ligger i Nordjylland, som er en nydelig sommerferie-destinasjon med lange sandstrender, vakker natur og mange spennende aktiviteter. Liker du storbylivet bedre er København perfekt for deg. Her finner du innovativ arkitektur, god mat, kunst og shopping over alt. Se alle våre feriehus og hytter i Danmark og start planleggingen!

 

Bestill ditt feriehus i Danmark

Bestill feriehus i Danmark hos NOVASOL og få rabatt på reisen med DFDS

 

| Forfatter
(Publisert første gang: )