Få rabatt på sjøreisen med DFDS

Er du en av de som er tidlig ute med å planlegge sommerferien i Danmark? Det lønner seg! Nå får du nemlig et bestill tidlig-tilbud på transportreiser hos DFDS på strekningen Oslo - København med reiseperiode mellom 1/5 til 31/8 2020.

- Få hele 30 % rabatt på alle lugartyper og kjøretøy ved bestilling i perioden 1/11 - 29/2.2020. 

- Få 20 % rabatt på alle lugartyper og kjøretøy ved bestilling i perioden 1/3 - 31/3.2020

- Få 10 % rabatt alle lugartyper og kjøretøy ved bestilling i perioden 1/4 - 30/4.2020. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Bestill feriehus i Danmark hos NOVASOL og få gode priser på sjøreisen med DFDS. Jo tidligere du bestiller, jo mer sparer du!

Slik får du rabatt 

24 timer etter du har bestilt ditt feriehus i Danmark, vil du få tilgang til en rekke kundefordeler i din MyBooking. Her finner du blant annet en lenke til direktebestilling hos DFDS. 

Merk at rabatten hos DFDS ikke kan kombineres med andre tilbud.

Start ferien med DFDS

DFDS tar nordmenn fra Oslo til København hver eneste dag! Om bord venter et eldorado av underholdningstilbud og morsomme aktiviteter for små og store. Du kan shoppe, nyte god mat eller besøke en av barene. Her flyr tiden avgårde – plutselig er du i København. Herfra kan du kjøre videre til ditt feriehus i Danmark.

Crown Seaways og Pearl Seaways er skipene som seiler ruten Oslo – København. Gå opp dekk når skipet seiler ut av Oslofjorden, eller når det seiler inn i København. På dekket til Pearl Seaways kan du nyte noe å drikke eller spise på uteserveringen når været tillater det. Nyt synet av havet, mens du trekker inn den friske luften og kjenner solen mot ansiktet. Det er også utendørsbasseng på dette skipet – perfekt for varme sommerdager. 

Lei feriehus og start ferien ombord DFDS

Aktiviteter for hele familien

Inne i de to skipene er det også mange ting å finne på for alle. Barn mellom fire og åtte år kan kose seg med skattejakt, som vandrer rundt på skipet, eller bli med på piratdiskotek. Det finnes også egne lekeområder med blant annet ballbinge og tegnesaker. Ikke glem badetøyet! Det kommer nemlig godt med både om bord på skipene og i hvert fall ved feriehuset i Danmark

Reiser du med kjæreste, venner eller voksen familie, kan du ta de med på en av restaurantene om bord. Videre tar kvelden deg til dansegulvet? Uansett hva du velger å gjøre på sjøreisen, vil du sette pris på den ekstra ferietiden. Book din neste ferie i Danmark hos NOVASOL og la ferien starte allerede på vei til feriehuset!

Bestill ditt feriehus i Danmark

Bestill feriehus i Danmark hos NOVASOL og få rabatt på reisen med DFDS

 

| Administrator
(Publisert første gang: )