Få rabatt på leiebil

Som gjest i et av NOVASOLs feriehus får du rabatt på leie av bil ved mange europeiske destinasjoner. Med en leiebil tilgjengelig kan du oppleve enda mer av reisemålet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hvorfor leie bil på ferien? 

Mange velger å leie bil i ferien. Det åpner nye muligheter for å feriere litt utenfor de største turiststedene, men det er også en morsom måte å komme seg rundt på en ukjent destinasjon. 

En leiebil er en fin anledning til å bli bedre kjent med området rundt feriehuset, samt lengre dagsturer. Ta for eksempel bilen til en ny strand hver dag, eller slipp å bære de tunge posene hjem fra butikken. Det er også godt å slippe stresset med taxi, eller offentlig transport, til og fra flyplassen. 

Det er også mulig å leie bil hjemme i Norge. Mangel på egen bil kan være en hindring når du vil på ferie et sted som ikke er lett å nå med offentlig transport. Med en leiebil kommer du deg enkelt til fjells, uten å måtte tenke på bytte av buss eller tog. 

Les mer om din kundefordel hos AVIS

NOVASOL kundefordel leiebil

Din fordel som NOVASOL-gjest

24 timer etter du har bestilt ditt NOVASOL feriehus, får du tilgang til en rekke kundefordeler i din MyBooking. Her finner du også rabatter på billeie, som du kan benytte direkte hos utleier. 

Hos NOVASOLs samarbeidspartnere kan du selv velge hvilken leiebil som passer deg og ditt reisefølge best.

Les mer om din kundefordel hos AVIS

| Forfatter
(Publisert første gang: )