Kundefordeler i Sverige

Reiser du med barn i ferien - fyll dagene med fart og moro eller dra på oppdagelsesferd i Sverige! Når man leier et NOVASOL feriehus eller en hytte i Sverige tilbyr vi gunstige rabatter ved flere attraksjoner i Sverige. Husk alltid å ta med leiebeviset fra NOVASOL for å oppnå rabatten! Du finner også en oversikt over dine kundefordeler på din bestilling etter at du har leid et feriehus i Sverige.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Älgens Berg

33 % rabatt på entréprisen!
Dra på oppdagelsesferd i Halle- og Hunneberg, samt det kongelige jaktmuseet "Älgens Berg"! Her kan dere få et innblikk i hvordan det er å være elg, se med elgens syn og hør med elgens ører. Lev som skogens konge en hel dag! Se på urskog, landskap og sumpområder. Du lærer alt om dyr, natur, kultur og den kongelige elgjakten som har eksistert i 100 år i Halle- og Hunneberg. La barna få være med på historiefortelling der de samtidig kan lære mye.

 

Barnens Gård utenfor Karlskrona

Gratis softis i restauranten!
Barnens Gård ligger rett utenfor Karlskrona i Blekinge og innbyr til en koselig dag fylt med dyr, lek og moro. I lekelandet kan man klatre og hoppe, eller ta plass bak rattet i el-bilene. På Barnens Gård får du også komme tett på dyra på gården. Lek med grisene, mat kaninene eller kos med geitene. Er du en ekstra tøffing, kan du ta en tur på hesteryggen! I badelandet finnes det vannleker som gir ordentlig sug i magen, her kan du kaste deg utfor den kjempestore vannrutsjebanen som er 120 m. lang.

 

Elgsafari i Markaryd

Gratis entré for 1 barn (i følge med en voksen)!
Opplev elgen i dens normale omgivelser. Her kan man med sin egen bil kjøre den 2,8 km lange strekningen gjennom den smålandske skogen. En fantastisk severdighet for både store og små er å få oppleve ”skogens konge” i all sin prakt på dens vandring gjennom skogen. Etter en så stor og spennende severdighet kan alle og enhver ha godt av en pust i bakken – hva med en vaffel med syltetøy og krem?

 

High Chaparral

15 % rabatt på entréprisen!
Velkommen til den ville vesten, i Småland! Temaparken High Chaparral tar de besøkende med tilbake til 1800-tallets Amerika, med banditter, cowboyer, show, rampestreker og spennende og lærerike opplevelser. Her finner dere et stort utvalg aktiviteter for hele familien, både store og små kan oppleve spennende aktiviteter eller bare nyte livet sammen med nære og kjære. Utforsk Buffalo City - miniatyrutgaven av en by fra den ville vesten, som er barnas favoritt - eller møt dyr som hester, ponnier og bison. I High Chaparral kjeder du deg aldri! Rabatten oppnås ved å vise frem ditt NOVASOL leiedokument når du kjøper billett ved inngangen til High Chaparral.

 

Iittala Outlet stores

Opptil 50 % rabatt på håndverk fra Iittala!
Som NOVASOL-gjest får du opptil 50 % rabatt på skandinavisk håndverk fra Iittala! Du vil få tilgang på rabattkupongen i din bestilling etter at du har leid et feriehus i Sverige.

 

Laganland Älgpark

Gratis entré til Elgparken!
Elgparken er en opplevelse for hele familien! Her møter man elgene Oskar og Ulrika med deres store familie. Du kan komme helt innpå dem og være så heldig å kunne få fore dem med deres livrett: epler! Elgparken er absolutt verdt et besøk! NOVASOL-gjester får gratis entré for 1 familie i Elgparken!

 

Med NOVASOLs kundefordeler i Europa blir ferien enda morsommere! 

| Forfatter
(Publisert første gang: )