NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Vakre fjorder, kraftige bølger ved Nordsjøen, pittoreske kystbyer og flatt eng-landskap. I Danmark finner du alt dette og mer til! Det er den perfekte destinasjonen for feriegjester som er på utkikk etter kulturelle og historiske opplevelser, gastronomiske eventyr og den helt spesielle "hygge"-atmosfæren som danskene er så gode på!

Nettopp derfor er vi så glade og stolte over å kunne ønske deg velkommen til vår eksklusive Luxury Collection Danmark.

Se vår lukuskolleksjon i Danmark

Disse håndplukkede 4- og 5-stjerners ferieboligene skiller seg virkelig ut fra mengden ved å ha en ekstraordinær beliggenhet, stilig og pent interiør, eller luksuriøse fasiliteter. Alt dette gjør at vår Luxury Collection i Danmark kan sikre deg den luksusferien du har drømt om!

Ta en titt på kolleksjonen vår, og se med egne øyne hvor mange feriedrømmer søkemaskinen vår inneholder.

Finn din perfekte feriebolig i vår Luxury Collection

Når du velger NOVASOL Luxury Collection får du tilgang på et stort utvalg av luksusferiehus som oppfyller minst ett av de følgende kriteriene:

  • Stilrent interiør med et godt øye for detaljene
  • Romslighet og høy komfort
  • En luksuriøs opplevlse med det lille ekstra, eksempelvis basseng, boblebad eller en spektakulær utsikt.
Våre luksusferiehus i Danmark har alt du måtte drømme om

Utforsk våre luksusferiehus i Danmark

Vi har et mål om å oppfylle alle våre gjesters feriedrømmer. Derfor tilbyr vi nå et bredt utvalg av luksuriøse fristeder å velge blant. 

Uansett om du er på utkikk etter et klassisk dansk sommerhus beliggende ved Vesterhavet, et rekkehus på Bornholm eller et luksuriøst opphold i en av de historiske badebyene nord på Sjælland, så har vi det du leter etter!

Luksusferie i Danmark

På tross av sin lille størrelse geografisk sett, er Danmark en perle i Norden, fylt med store opplevelser for alle. De brosteinsbelagte gatene i sjarmerende kystbyer oser av historie. Her er det massevis av spennende aktivitetsmuligheter i form av museer, restauranter, gallerier og shopping av anerkjent dansk design.

Byene er omringet av flott natur. Når du besøker Danmark kan du sykle eller svømme langs den fredlige kystlinjen mot øst, eller du kan prøve deg på alskens vannsport langs Nordsjøens kyst. Du kan gå lange turer i landlige omgivelser eller utforske de mange flotte fjordene og sjøene som er spredt rundt omkring i landet.

Da alle danskene abonnerer på "hygge" - som i bunn og grunn betyr at man nyter de gode tingene i livet - vil du raskt forstå at en ferie her handler om kvalitetstid, ingen hastverk, og minneverdige opplevelser.

Nyt livet i et luksusferiehus fra NOVASOL
| Forfatter
(Publisert første gang: )