Storbyferie i Europa

Er du på utkikk etter overnatting til din neste storbyferie i Europa? NOVASOL formidler feriehus og ferieleiligheter i 26 land, og vi har ferieboliger i spennende byer som Roma, Berlin, Firenze, Praha, Zagreb og Venezia.

Våre feriehus og ferieleiligheter er et perfekt alternativ for deg som ønsker en kort pause i hverdagen. Noen ganger kan nemlig tiden mellom feriene føles litt for lang, mens andre ganger virker det som om høsten og vinteren aldri skal ta slutt. Hos NOVASOL kan du bestille en miniferie i en feriebolig i Europa, og nyte avslappende dager. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Tips til årets storbyferie 

Det finnes alltid en europeisk storby å utforske! Er du klar for en forfriskende byferie? Under kan du lese mer om det vi mener er de beste europeiske storbyferiene. La deg inspirere til nye opplevelser med en privat feriebolig som utgangspunkt. 

Storbyferie i Roma

Roma er en favoritt for storbyferie for mange nordmenn. I løpet av livet blir det kanskje mer enn én tur hit og det forstår vi godt. Romantikkens by kombinerer det klassiske med det moderne, og her har du mulighet til å fylle oppholdet med alt det en storbyferie skal inneholde. Her venter berømte attraksjoner som Trevi-fontenen, Spansketrappen, Piazza Navona, Vatikanet, Basilica Sancti Petri og Colosseum. Finn din neste ferieleilighet i Roma og opplev byens fantastiske attraksjoner. Alle bydeler i Roma sin egen pastavariant og du kan nyte deilige pastaretter over hele byen. Spis spaghetti alla carbonara i Roma – norsk pasta kommer garantert aldri til å være det samme igjen! 

Storbyferie i Roma

Oppdag spennende italienske byer

Leier du en feriebolig i Firenze kan du bo midt i hjertet av regionen Toscana. Denne vakre renessansebyen inviterer til feriedager fylt med historie, museer, restauranter og shopping. I Firenze finnes noe for enhver smak! I bykjernen kan du nyte vakker arkitektur og her kan du fint vandre rundt i timesvis. Byen ligger idyllisk til omgitt av grønne åser, og det milde klimaet gjør dette til en destinasjon for alle årets miniferier. Firenze har alt du trenger for en vellykket ferie, og det er kanskje ikke så rart at byen ofte kalles "den perfekte by"?

Innerst i Adriaterhavet ligger ferieperlen Venezia. Denne flotte og historiske byen kan by på fantastisk arkitektur, rik historie og berømte kanaler. Leier du en ferieleilighet i Venezia kan du se kjente attraksjoner som Dogepalasset, Rialtobroen og Markusplassen. I tillegg til de kjente turistattraksjonene er Venezia en by der det er gøy å gå seg litt vill. Vandre gjennom trange gater, stopp innom hyggelig kaféer og nyt den livlige atmosfæren. NOVASOL formidler en rekke ferieleiligheter i Venezia der du kan bo tett på bykjernen. 

Italia har dessuten mange andre fantastiske reisemål som kan passe til en miniferie, enten det er med familie, venner eller alene. Leier du en feriebolig i regionen Umbria kan du oppleve at eldgamle italienske tradisjoner fortsatt holdes i live. Maten er mildt sagt utmerket, og du kan velge mellom et rikt utvalg av kjøtt, ost, trøfler og olivenolje. Det produseres også fortreffelig vin i Umbria, og en vintur gjennom landskapene er absolutt å anbefale. Her er også mulighetene for opplevelser i vakker natur mange, og regionen kan skilte med den flotte innsjøen Trasimeno. Ikke glem å ta turen til regionens hovedstad Perugia!​

Bestill feriebolig i Firenze hos NOVASOL

Kombiner by og strand på ferie i Nice

En ferie i Nice er midt i blinken uansett om du skal på tur med venner, familie eller kjæresten. Den franske rivieraen er perfekt for kortere opphold hele året rundt, selv om det er i sommermånedene de fleste legger ferien hit. Dette er reisemålet for deg som er glad i god mat, uteliv, shopping og kultur. I tillegg har Nice en sju kilometer lang bystrand. Her kan små og store ta avkjølende bad på varme dager. Nice er også en fin destinasjon for deg som skal på storbyferie med barn, da byen har en rekke fine aktivitetsmuligheter for hele familien. Hos NOVASOL kan du leie både feriehus og ferieleiligheter i Niceog nyte ferien i Frankrike i private omgivelser.

Ta med familien på ferie til Nice

Helgetur til metropolen Berlin

Tysklands fantastiske hovedstad har seilet opp som en feriefavoritt. Skal du på helgetur med venner eller familie? Berlin passer perfekt til en storbyferie, da byen byr på alt fra historiske severdigheter til festivaler og trendy utesteder. For den historieinteresserte bør turen gå til den UNESCO-listede bydelen Mitte der du finner Museumsinsel. På Museumsinsel ligger det fem institusjoner, blant annet Bode-museet og Alte Nationalgalerie. Gå heller ikke glipp av Berlinmurens minnesmerke, Tiergarden og Riksdagsbygningen. Videre kan Berlin by på en herlig blanding av gatekunst, kule kaféer og spisesteder.Ta inn den livlige atmosfæren på Potsdamer Platz og Alexanderplatz. En helgetur til Berlin vil uten tvil gi mersmak! Ditt neste feriehus nær Berlin finner du hos NOVASOL.

Ta med familien til badeparadiset Tropical Islands, kun én times biltur utenfor Berlin. NOVASOL formidler nemlig ferieboliger rett ved Europas største tropiske bade – og opplevelseslandskap. Her kan du velge mellom mange fine ferieboliger, der flere er utstyrt med boblebad og badstue.

Langweekend med hele familien

Samle familien til nye og spennende opplevelser i en NOVASOL feriebolig. Flere og flere familier velger en feriebolig som samlingspunkt, fordi det finnes masse plass til å være sammen i private rammer. Du kan selv velge antall soverom, bad og oppholdsrom. Mange av ferieboligene har dessuten morsomme fasiliteter, som bordtennisbord, biljard, svømmebasseng og badstue. Spesielt svømmebasseng, uansett om det er inne eller ute, vil være ekstra populært hos de minste. 

Fra Norge kommer du deg enkelt til fantastiske storbyer over hele Europa. Mange flyselskaper har daglige avganger til de mest populære byene. Bestiller du tidlig kan du ofte få flybilletten til en rimelig pris. Ved å velge en privat feriebolig er det penger å spare, spesielt om dere er flere som reiser sammen. 

NOVASOL formidler ferieboliger i Europa med fantastiske aktivitetsmuligheter i nærområdet. Det kan være alt fra vandring i skog og mark, toppturer til attraksjoner, fornøyelsesparker og museer. 

Ta med familien på storbyferie i Europa

Slik bestiller du miniferie

En miniferie kan som regel bestilles tidligst 28 dager før ankomst. Utenfor sommersesongen kan du i visse tilfeller bestille en miniferie tidligere enn 28 dager før ankomsten. Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål vedrørende en ferie i våre feriehus eller ferieleiligheter.

Se etter den blå bokstaven "M", som symboliserer at ferieboligen kan bestilles i kortere perioder, når du søker etter din neste ferie hos NOVASOL.

| Forfatter
(Publisert første gang: )