Legger du vinterferien til Ål finner du et populært skianlegg med massevis av plass for freeridere og brettentusiaster. Perfekt hvis du er glad i luftige hopp, fart og spenning! Hvis du foretrekker mer rolige aktiviteter i din vinterferie, er det store familieområdet ideelt.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Ål er et skisted sentralt beliggende i Hallingdal, mellom Geilo og Hemsedal. Selve skisenteret ligger i Votndal, 7 km fra Ål sentrum. Senteret byr på mange bratte og krevende nedfarter som passer bra for våghalsene. Alpinlandslaget bruker området til å trene før store konkurranser, og det arrangeres en rekke større og mindre renn her i løpet av sesongen.

Vinterferie Ål

Flotte langrennsforhold, luftige hopp, fart og spenning i din skiferie

Skianlegget ligger mellom 570 og 1042 meter over havet. Det er et eget område her som passer spesielt bra for familier, lange strekk for freeridere og snowboardere, og 5 heiser som bringer deg opp til toppen av totalt 16 kilometer med preparerte nedfarter. Ål Skisenter har en av landets beste og mest kjente storslalåmløyper i Svartebergløypa, som ved flere anledninger har trukket alpinlandslagene til Ål.

Skianlegget har snøkanoner og tilbyr løyper med forskjellig vanskelighetsgrad, godt fordelt mellom svarte, røde, blå og grønne løyper. Det finnes egne områder for nybegynnere, barn og de mer rutinerte. I området rundt Ål ligger 386 kilometer preparerte langrennsløyper, som både går gjennom skogsområder og høyere opp i fjellet. Ønsker du heller å sette deg på kjelka finner du en av de lengste kjelkebakkene i landet nettopp her.

Selv om Ål er et relativt lite sted, er det et rikt kulturliv her, offentlig svømmehall og et godt utvalg av butikker. Ål danner en perfekt ramme rundt en vinterferie i Norge der du kan oppleve aktive dager sammen med venner og familie og på samme tid nyte noen stille stunder for deg selv.

NOVASOL ønsker deg velkommen til en av våre hytter i området rundt Ål, perfekt for en skiferie i et nydelig, norsk vinterlandskap!

| Administrator
(Publisert første gang: )