Vinterferie på Beitostølen

Beitostølen kalles ofte Porten til Jotunheimen, og det ikke uten grunn. Fra Beitostølen har du det majestetiske fjell rett rundt hjørnet, med Besseggen, Tjørnholstind, og samtlige av Norges topper over 2300 m.o.h, i tillegg til store innsjøer som Bygdin. Den intime atmosfæren i fjellbygda Beitostølen, samt nærheten mellom heisanlegg, løypenett og bosteder, gjør Beitostølen til et favorittsted for familier i vinterferien. Her finnes to alpinanlegg, 6-seters ekspressheis, kjelkeaking, kuleløype, muligheter for offpiste og over 320 km med flotte langrennsløyper av alle slag.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Skiområdet starter midt i Beitostølen sentrum og strekker seg opp til 1.100 m.o.h. på Søndre Knaushøgdi. I løpet av vinteren avholdes her flere store vintersportarrangementer på Beitostølen. Ridderrennet, et skirenn for handikappede, avholdet hvert år. Fra 2004 har det vært arrangert sesongåpning i verdenscup langrenn her, samt tidlige løp i verdenscupen i skiskyting.

Skiferie i Norge

Aktiv vinterferie

Beito Aktiv er Beitostølens aktivitetsleverandør, som om vinteren kan friste med blant annet snørafting og snøhuleturer. Beito Aktivitetssenter tilbyr snøscooterkjøring om vinteren. Gjennom vinteren blir det også arrangert skiskole, skirenn og ulike barneleker for de minste - også i vinterferien. Beitostølen er også kjent for sitt uteliv, og for variasjonen av utesteder. Her finner du alt fra knøttsmå puber til større serveringssteder av høy kvalitet. Konserter og live musikk er det også mye av. På grå, vindbefengte dager kan du kose deg med ”shopping” stedets sports-, interiør- og klesforretninger.

Bestill en hytte i området ved Beitostølen og opplev de fantastiske langrennsløypene rett utenfor døren. Skal du kjøre slalom vil du finne mulighet for dette i nærheten. Velkommen til Beitostølen – en tradisjonsrik fjelldestinasjon at holde vinterferie i - med variasjon og sjel! NOVASOL ønsker velkommen til vinterferie i Norge og til en av våre hytter i området ved Beitostølen.

| Administrator
(Publisert første gang: )