Beitostølen ligger like ved Jotunheimen, og er med sine 900 moh. ett av de mest snøsikre områdene i Norge. Her finner dere ei lita fjellbygd med en koselig og intim atmosfære, og flotte forhold for all verdens vinteraktiviteter. Dette er også grunnen til at Beitostølen er et favorittsted for mange nordmenn som skal på ferie i det norske vinterlandskapet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Beitostølen Skisenter og Raudalen Alpinsenter

Beitostølen Skisenter ligger et steinkast fra sentrum, og er med sine 12 nedfarter et godt utbygd skisenter. Det har flest grønne og blå løyper, som gjør det spesielt godt egnet til barnefamilien eller de mindre erfarne alpinistene. Men du finner også et flott terrengpark-område her, med rails og hopp, som er morsomme å prøve for folk i alle ferdighetsnivåer.   

På den andre siden av dalen ligger Raudalen Alpinsenter – og dette er stedet å dra hvis dere er ute etter litt flere utfordringer på skiferien. Her er det både røde og svarte løyper, kuleløype og gode muligheter for utfordrende offpiste-kjøring.

Dere kan bruke samme heiskort til både Beitostølen Skisenter og Raudalen Alpinsenter, og dermed har dere nok av muligheter på skiferien til Beitostølen.

Langrenn på Beitostølen

Beitostølen er i aller høyeste grad også en yndet langrennsdestinasjon. Og med sin plassering i fjellene ved foten av Jotunheimen, kan man godt forstå hvorfor. Langrennssporene strekker seg hele 320 km innover snøkledte fjellvidder, over og under tregrensa, og gir dere en fantastisk utsikt underveis.

Beitostølen er en flott langrennsdestinasjon

Langrennsløypene på Beitostølen legger ikke bare opp til nydelige trenings- og koseturer i den norske fjellheimen. Beitostølen er også vertskap for den nasjonale sesongåpningen for langrenn med skirennet Beitosprinten. Beitosprinten trekker både nasjonale og internasjonale skistjerner til Beitostølen. Hvis dere har lyst til å bli med på den morsomme folkefesten, blir den avholdt i slutten av november hvert år.

Aktiviteter på Beitostølen

Beitostølen er også en drømmedestinasjon hvis dere leter etter annerledes og morsomme vinteraktiviteter. Her kan dere for eksempel prøve snowrafting – som er akkurat det det høres ut som. Legg ut i bakken på Beitostølens Vintercamp om bord i en båt, og kjenn det krible i magen når dere suser nedover.

En annen morsom og utradisjonell aktivitet dere finner på Beitostølen, er Airboarding. Et airboard er en oppblåsbar pute med handtak, som du kan ligge på og suse nedover løypene – selvsagt med hjelm og godt med vintertøy.

Hvis ikke dette var nok, kan dere også prøve å kjøre snøscooter på bane, bli med på isfiske, dra på trugetur eller få en guida topptur i de flotte fjellene ved Jotunheimen. Det skal altså godt gjøres å kjede seg på Beitostølen!

Overnatting på Beitostølen

Fullend vinterturen til Beitostølen, og lei ei hytte som inneholder alt dere trenger til en perfekt ferie! Vi har flere hytter til leie i Jotunheimen, og her har du frie rammer til å skape akkurat den ferien du drømmer om.

Se hyttene våre i Jotunheimen, og begynn planleggingen av den perfekte turen til Beitostølen i vinter!

| Forfatter
(Publisert første gang: )