Vinterferie på Dombås

Øverst i Gudbrandsdalen, vel 1000 meter over havet og midt mellom tre nasjonalparker, ligger Dombås Skisenter. Dette er et familievennlig alpinsenter, langt vekk fra heiskøer og travle mennesker. Her råder først og fremst naturens stillhet og den mektige vinterhimmelen som ligger som en kuppel over fjell og vidder. Vinteren en fast langtidsgjest på Dovre, og den første snøen faller ofte i oktober, og ligger helt frem til april.

Trykk for å aktivere kortet

Vil du ta med familien på vinterferie i Norge vil Dombå ønske velkommen til en opplevelsesrik ferie på en nydelig destinasjon. Snøen legger grunnlaget for aktiviteter til fots, på ski, akebrett, kjelke og truger, og ser til at alpinbakker og mer enn 200 km med langrennsløyper alltid står klare til å utfordre ivrige skientusiaster. Området byr også på et godt merket turløypenett både for sommer- og vinterturer.

Norsk hytteliv

Når du har fått nok av snø og moro kan du trekke deg tilbake til peiskos og varme i ditt lune feriehus og lar kropp og sjel hvile, eller du kan besøke den lille bygda Dombås som har svømmehall og noen mindre serveringssteder og en pub. Nabobygda Dovre byr også på noen mindre spisesteder. Dra på vinterferie til Dombås og opplev ekte livskvalitet i en hytte fra NOVASOL!