Vinterferie i hytte på Filefjell

Med utsikt til Jotunheimens mektige fjelltopper, mange av dem over 2000 m høye, finner du Filefjell skisenter. Filefjell, som ligger ved Tyin, midt mellom øst- og vestlandet, er kanskje ukjent for de fleste, men blant drevne og kresne fjellfolk, regnes Filefjell som en klassiker. Her er praktfull natur med en majestetisk utsikt til et høyfjellslandskap som må kunne regnes som Norges tak. Filefjell skisenter ser kanskje lite ut på papiret, men er et oversiktlig og variert anlegg med gode bakker i en storslått natur.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

I høyfjellet kommer snøen tidlig, og det er som regel gode snøforhold ut april, så her får du oppfylt ditt behov for fart og lek i snøen. Fra toppen av anlegget kan du nyte en storslagen utsikt over Jotunheimen. Foruten alpinbakker av ulik vanskelighetsgrad, finnes her gode muligheter for å kjøre off-pist for de mer erfarne. Snowboardere kan glede seg over en park med bl.a. halfpipe og rails, mens barna kan boltre seg på et eget område med barneheis.

Vinterferie på Filefjell

Aktiv vinterferie i hytte

Mer enn 150 km med preparerte langrennsløyper løper på kryss og tvers over Jotunheimens hvite og folketomme vidder. Løypenettet har sitt utspring fra Filefjell Skisenter og går både i høyfjell og nede i skogbeltet ved Tyinkrysset. Det går også lysløype fra Filefjellstuene, forbi Tyinkrysset, og til Flogstrondfjorden. Noen av langrennsløypene er forbundet med det store langrennsløypenettet ved Beitostølen.

Du kan delta på guidede skiturer innover høyfjellet, f.eks. en helt unik tur til Suletind, ca. 2000 m.o.h. Vær oppmerksom på at disse turer forutsetter gode skiferdigheter. En annen spennende aktivitetet som tilbys på vinteren er sledeturer med reinsdyr. Filefjell skisenter tilbyr også snøkanoner og flombelysning, samt en hyggelig varmestue, slik at du kan få maksimal utnyttelse av vinterferien. NOVASOL ønsker velkommen til en ekte norsk vinterferie i en hytte med kos og hygge i en av våre hytter på Filefjell!

| Forfatter
(Publisert første gang: )