Vinter på Fulufjellet

Fulufjellet ligger i hjertet av Trysils fantastiske natur, like ved grensen til Sverige. Her ligger et godt og familievennlig alpinanlegg, som kan glede både store og små – ikke minst når dere legger ut i en av Norges lengste kjelkebakker!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Fulufjellet Alpinsenter

Fulufjellet Alpinsenter ligger like ved inngangen til Fulufjellet nasjonalpark og ca. 45 minutter unna det store SkiStar alpinanlegget i Trysil. Fulufjellet er et godt alternativ hvis dere er ute etter en litt mindre forhold og en roligere atmosfære.

Fulufjellet Alpinsenter har 9 nedfarter i alle vanskelighetsgrader og 2 skitrekk. Én av nedfartene er forbehold offpiste-kjøring og blir derfor ikke preparert. Ellers er over halvparten av løypene klassifisert som grønne og blå, og derfor godt egnet for de minste og nybegynnerne. Alpinsenteret har også en terrengpart med morsomme og utfordrende hopp.

Det er en fin og rolig atmosfære på Fulufjellet Alpinsenter

Langrenn på Fulufjellet

Fra Fulufjellet Alpinsenter kan dere spenne på dere langrennsskia og legge ut på flere av de flotte langrennsturene i området. Dere kan velge løype etter vanskelighetsgrad, og se dere ut en tur som passer følget, enten det er hele familien eller vennegjengen som vil på en litt lenger tur.

Det ligger ingen fjellstuer i langrennsløypene ved Fulufjellet, så det er viktig å huske å ta med nok mat og drikke.

Vinteraktiviteter på Fulufjellet

Det er ikke kun morsomme nedfarter og terrengpark på Fulufjellet Alpinsenter. Her finner du nemlig også en av Norges lengste kjelkebakker. Fra toppen av den ene heisa kan du sette fra i den 1600 m lange bakken på en kjelke som kan nå en fart på 70-80 km/t! Denne er altså ikke for alle, men morsom viss du er ute etter et adrenalinkick. Dere kan også bli med på snøscootertur i Ljørdalen, som gir dere en flott opplevelse i vakker natur.

Det er mange morsomme vinteraktiviteter på Fulufjellet

Hvis dere er villige til å reise det korte stykket til Trysil, er det også mange morsomme vinteraktiviteter å finne her, for eksempel hundeslede, kanefart og guidede turer med isfiske.

Overnatting på Fulufjellet

Kunne du tenke deg å oppleve flotte Fulufjellet i vinter? Vi har en rekke hytter til leie i nærheten, som kan være med på å fullende vinterturen til den vakre nasjonalparken. Se hyttene til leie hos oss og planlegg turen til Fulufjellet i vinter i dag!

| Forfatter
(Publisert første gang: )