Vinterferie på Fulufjell

Fulufjellet et et fjell i Ljørdalen øst i Trysil kommune ved grensen til Sverige og strekker seg langt inn i vårt naboland. Her finnes store vidder litt som på Hardangervidda. På vestsiden av Fulufjellet finner du et alpinsenter. Fulufjellet Alpinsenter er et intimt og familievennlig anlegg, med en flott beliggenhet i Trysils vakre naturomgivelser. Her finner du ni nedfarter, hvor av den lengste er på 1600m. NOVASOL inviterer til en herlig skiferie i våre feriehus ved Fulufjell.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Kjelke, ski og kiting

Legger du vinterferien til Fulufjellet bor du også tett på en av Norges lengste kjelkebakker. Du sitter på kjelken og tar heisen opp til toppen hvor du blir satt av og kan starte på en 1600 meter lang løype. Alpinsenteret ligger vestvendt og solfylt innunder Fulufjellsplatået. Det familievennlige annlegget Fulufjellet har 2 skitrekk og 9 nedfarter med forskjellige vanskelighetsgrader, og en fallhøyde på 230 meter. Den ene av disse nedfartene er tilrettelagt for offpiste, og prepareres ikke som de andre løypene. Alpintsenteret har også en terrengpark for de som ønsker å bryne seg på mer utfordrende elementer.

I tillegg til de gode mulighetene for alpint er det også flotte forhold for å spenne på seg langrennsskiene og legge ut på tur. Her er det også ypperlige forhold for kiting, men ta hensyn til at det på den svenske siden av fjellet er et naturreservat.

NOVASOL ønsker velkommen til en vinterferie i Norge, og til et opphold i en av våre hytter ved Fulufjell.

Vinterferie på Fulufjellet

| Administrator
(Publisert første gang: )