Vinterferie på Gålå

Gålå er noe for seg selv! Her kan du nyte vinterferien i et fantastisk snødekt landskap. Med sin beliggenhet på nærmere 1000 meters høyde i hjertet av Norge er Gålå et snøsikkert område. Hvis du vil oppleve noe nytt, kan du prøve skiseiling eller snørafting. Om kvelden kan du kose deg på en av de mange spennende restaurantene. På gå

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Skiseiling kan være litt vrient hvis du aldri har prøvd det før. Du ramler, du står bom stille, og brått kommer et vindkast og tar tak i seilet ditt. Og så klarer du det! Du farer bortover den snøkledde sletta mens vinden rusker deg i håret. Det populære skiområdet Gålå er absolutt verdt et besøk. Velkommen til et opphold i en av våre hytter på Gålå!

Vinterferie på Gålå

Utallige aktiviter

Velger du et av NOVASOLs feriehus på Gålå til din ferie i vinter opplever du ikke bare et fantastisk vinterlandskap, men du har også mulighet til å boltre deg i skibakkene. Gålå har 15 forskjellige nedfarter som du når gjennom de 7 skiheisene, og disse ligger fordelt på begge sider av dalen. I tillegg er det to terrengparker her, for de som ønsker å prøve seg på hopp og forskjellige utfordrende element. En vinterferie på Gålå er synonymt med fart og moro. Det er bare å kaste seg utfor løypene! Foretrekker du turski finner du 230 kilometer med løyper for langrennsentusiaster.

Ønsker du å bruke vinterferien til noe annet enn å lage mat, har Gålå flere forskjellige restauranter og kafeer å velge mellom. Hvis du vil gjøre noe annet enn å stå på ski en dag, er det rikelig med muligheter. Med aktiviteter som guidet trugetur, kanefart, aking, snørafting, kiting og isfiske har Gålå tilbud for de aller fleste, både store og små. Velkommen til en opplevelsesrik vinterferie i Norge!