Vinterferie på Gaustablikk

Gaustablikk ligger ved foten av Gaustatoppen, det høyeste fjellet i Sør-Norge. Ta en pause, la skiene synke ned i nysnøen og nyt den fantastiske utsikten over det vidstrakte fjellområdet. Skianlegget på Gaustablikk er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom de siste årene har anlegget utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud til hele familien.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

På Gaustablikk finner du 28 nedfarter og 12 heiser. For snowboard og offpiste er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Området er et sant eldorado for langrennsløpere, og løypene går både i skogsterreng og oppe på fjellet.

Opplev både Rjukan og Gaustatoppen

Rjukan ligger like nord for Gaustablikk (15 km unna) og er nærmeste by. Stedet har 3600 innbyggere, flere butikker og en offentlig svømmehall med vannsklie. På Rjukan kan du oppleve kanefart, hundesledekjøring og skiseiling. Norsk Industriarbeidermuseum ligger også på Rjukan. Dette er et av Norges fineste museer og gir et spennende innblikk i både industri- og krigshistorien. Er du interessert i kunsthåndverk, anbefaler vi en tur til Tinn Håndverkssenter, som ligger 20 kilometer fra Rjukan. Både lokale og regionale kunstnere stiller ut arbeidene sine her. Ta Gaustabanen til toppen av Gaustatoppen og se helt til Sverige! Velkommen til en vinterferie i Europa og til en av våre hytter i området ved Gaustablikk og Gaustatoppen i Telemark.

Skiferie på Gaustablikk

| Administrator
(Publisert første gang: )