Vinterferie på Geilo

Geilo er et perfekt sted for barnefamilier å tilbringe en vinterferie! Alle aktivitetene ligger i nærheten av hverandre, og tilbudet er variert og fristende for både barn og voksne. Sus nedover alpinløypene og kjenn den friske vinden i ansiktet. Geilo er antakelig et av Norges mest kjente skiområder, og for de fleste nordmenn ensbetydende med ski, fart og ferie. Her er det ingen grunn til å nøle med å spenne på seg skiene og suse av gårde!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Løyper for enhver person

På Geilo finnes det flere forskjellige skiheiser, og en gratisbuss frakter deg både til og fra. Enten du er like god som Kjetil André Aamodt eller bare har skiene framme en uke i året i din vinterferie, finner du alltid en løype som passer for deg. Geilolia egner seg best for barnefamilier. Natteravnene har noen steder mulighet til å kjøre om kvelden også, mens de morgenfriske kan spenne på seg skiene allerede før frokosten er servert. Geilo kan by på tre terrengparker og ikke minst Norges mest ujevne superpipe! NOVASOL ønsker velkommen til vinterferie i Norge for hele familien, og til våre hytter på snørike Geilo.

Aktiviteter og opplevelser

Geilo har et stort langrennsløypenett og dessuten en lysløype på omlag 5 kilometer. Området har et fantastisk tilbud av aktiviteter og opplevelser, og alt ligger i nærheten av hverandre. Geilo er barnevennlig, og småtassene får det morsomt i ”Trollklubben”, som ligger i en avsperret del av skiområdet og byr på mange spennende opplevelser. Hvis du har lyst til å gjøre noe annet en dag enn å stå på ski, kan du skjemme bort deg selv med en spabehandling, dra på snøscootersafari eller kjøre en tur med hundeslede eller kjelke. Geilo er dessuten et eldorado for alle som har lyst til å prøve seg på snøseiling, og forholdene er faktisk blant verdens beste!

Vinterferie på Geilo
| Administrator
(Publisert første gang: )