Gol har alt et vintersportshjerte kan drømme om: snødekte fjell, førsteklasses langrennsløyper og utallige utfordringer for alpininteresserte. Skianlegget på Gol ligger 2,5 kilometer fra bykjernen og består av 3 heiser, 6 nedfarter, et eget barneområde, en snowboardpark og et førsteklasses løypenett for langrennsløpere. Vi snakker altså om et ordentlig familieparadis at holde vinterferie i. En ny barneheis på 100 meter med en høydeforskjell på 20 meter er ypperlig for de små skirekruttene enten de skal prøve seg på ski eller vil ut og ake. Med mer enn 200 kilometer topp preparerte skiløyper i ulikt terreng, er vi sikre på at du kan finne ditt eget langrennseldorado.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Ikke bare skisport

I sentrum av Gol finnes det mange forskjellige butikker og et stort tropisk badeland med et godt aktivitetstilbud for barn. Det ligger dessuten et spasenter her, som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger. Vi anbefaler at du bestiller time før avreise hjemmefra. Spesielt attraktivt er en stor hvileplass med stjernehimmel, dampbad, boblebad og et svømmebasseng med iskaldt vann, hvis du trenger avkjøling. Velkommen til vinterferie med NOVASOL, og til våre hytter i området ved Gol.

Vinterferie på Gol

| Administrator
(Publisert første gang: )