Gol har alt et vintersportshjerte kan drømme om: snødekte fjell, førsteklasses langrennsløyper og utallige utfordringer for alpininteresserte. Kort sagt et ordentlig familieparadis, og det perfekte stedet å besøke i vinter.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Golsfjellet Alpinsenter og Skagahøgdi Skisenter

Gol ligger i hjertet av Hallingdal, og er et snøsikkert og hyggelig tettsted med gode muligheter for vinteraktiviteter for hele familien.

Golsfjellet Alpinsenter ligger 2,5 kilometer fra bykjernen og består av 2 heiser, 9 nedfarter, et eget barneområde, og en morsom og utfordrende snowboardpark. Toppstasjonen ligger på 1090 meter over havet, og sikrer dere en strålende utsikt mens dere suser nedover bakkene.

Ikke mer enn 10 km unna Gol sentrum finner dere et litt større skianlegg, Skagahøgdi Skisenter, som også kan lokke med flotte forhold. Her er det 24 nedfarter som passer varierende ferdighetsnivåer. Det er et stort og flott familieområde på toppen av skisenteret, samt en terrengpark som passer både den erfarne og nybegynneren.

 

Lei ei hytte på Gol

 

Langrenn i Gol

Golsfjellet er også et eldorado for alle som er glade i å stå på langrenn. Her finner dere 200 km med velpreparerte løyper, som passer både for barnefamilien på tur eller deg som er ute etter en treningsøkt med ski på beina.

Løypene ligger både i høyfjellet og i skogene rundt fjelltoppene, og det er flere grillhytter langs løypene hvor dere kan sette dere ned og slappe av underveis på turen. 

Gol er en drømmedestinasjon for langrennsentusiasten

Andre vinteraktiviteter i Gol

Dere kan lett finne andre alternativer til vinteraktiviteter som ikke inkluderer ski på Golsfjellet. Lei et par truger og legg ut på trugetur, eller prøv isfiskelykka i fjellvannene Tisleiafjorden eller Trytetjednan.

Dere kan også oppleve å bli trukket gjennom det vakre landskapet av hunder, eller sykle rundt i området på fatbike. I tillegg er det gode forhold for kiteskiing på Golsfjellet, som er en morsom og annerledes måte å prøve å stå på ski på. Gol er full av spennende aktiviteter, enten du har en hel vinterferie eller bare en langhelg

Hvis dere bare har lyst til å komme litt bort fra snøen og kulden, kan dere besøke det tropiske badelandet Tropicana i Gol sentrum, som byr på lek og moro for hele familien.

Overnatting i Gol  

Vi har flere hytter til leie i og rundt Gol og Golsfjellet, som kan være prikken over i-en på den perfekte turen i vinter. Her kan dere lene dere tilbake og slappe av etter lange dager i bakken, og nyte de private rammene som hytta gir dere. Se utvalget vårt av hytter ved Gol.