Vinterferie på Hafjell

Dra på vinterferie til Hafjell Alpinsenter og kan du utfolde deg enten du er liten eller stor. Kombiner gjerne alpinopplevelsen med en tur i langrennsløypene på Øyerfjellet eller med adrenalinkick i bob- og akebanen. La også skiene hvile innimellom. La barna få utfordre sine mange talenter i Hafjell Lekeland, eller ta dem med på oppdagelsesferd i mystiske Hunderfossen Vinterpark. NOVASOL ønsker velkommen til en av våre hytter i området ved Hafjell!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Hafjell ligger 15 km nord for Lillehammer, og er Norges tredje største alpinanlegg. Mulighetene for fri utfoldelse i snølandskapet er store. De fleste kommer til Hafjell på vinteren for å stå på ski. Her ligger nedfartene i solhellinga mot vest, og i le for vind og vær. Hafjell Alpinsenter har en høydeforskjell på 830 m og de lange nedfartene betjenes av flere heiser og en gondol. Et meget godt utbygd snøanlegg sikrer skiføre fra november til slutten av april, og landets største flomlysanlegg dekker både lette og mer krevende nedfarter og gjør skidagen lenger. De gode løype- og snøforholdene er selve varemerket til anlegget. Hafjellparken er stedet hvor de med snowboard og twin tip ski på beina møtes.

Vinterferie

Hafjell Lekeland

Når kinnene er røde av frost kan det være godt å trekke innendørs. Hafjell Lekeland er ett av Norges største innendørs lekeland, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år, med et lekeareal på ca. 800 kvm. Her kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom med mer. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage.

Hunderfossen Vinterpark

Rundt 2 km sør for Hafjell Alpinsenter ligger en vinterpark utenom det vanlige. Et forheksende eventyrrike som verken kan sees eller besøkes før skumringstimen og mørkets frembrudd. Mystisk, utfordrende, fornøyelig, skremmende, adrenalinpirrende og forfriskende, også for de store barna! Hafjell er stedet hvor alle vil trives og finne aktiviteter som passer dem. Beliggenheten, kun 2 timer nord for Oslo Lufthavn, og kun 2,5 timer nord for Oslo, gjør dette til et godt ferievalg, også for de travle.

Legger du neste vinterferie i Norge til Hafjell kand u med andre ord se frem til opplevelsesrike feriedager i vinterland for hele familien!

| Administrator
(Publisert første gang: )