Vinterferie i Hallingskarvet

Er du på jakt etter et perfekt skiområde med optimale forhold både for alpint, telemark og snowboard? Da bør du legge skiferien til Hallingskarvet! Her er det tilbud enten du er nybegynner eller erfaren skiløper.

Hvis du tar turen helt opp på Hallingskarvet, kan du nyte en 360 graders utsikt over Norge. Skisenteret ligger i fjellbygda Sudndal like ved Geilo. Området har gode snøforhold og er perfekt enten du foretrekker alpint, telemark, langrenn eller snowboard. Det ligger også en utmerket terrengpark her med forskjellige hopp og rails. NOVASOL ønsker velkommen til en av våre hytter i området ved Hallingskarvet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Flotte forhold for alpint

Hallingskarvet Skisenter har 3 forskjellige heiser som bringer deg opp til 9 nedfarter av forskjellig vanskelighetsgrad. Høydeforskjell fra topp til bunn er på det meste hele 510 meter! I tillegg til disse nedfartene er det også meget gode forhold for off-piste kjøring, og en svært populær terrengpark. Ideelle forhold enten du foretrekker alpint, telemark eller snowboard, like ved Hallingskarvet Nasjonalpark, som byr på en variert og vakker natur!

100 kilometer med langrennsløyper

Området har i tillegg til spennende nedfarter også 100 kilometer med godt vedlikeholdte langrennsløyper, og det er aldri noe problem å finne en passende tur. Prøv for eksempel rundløypa som går i lett terreng, eller prøv deg på Bukkehalliløypa, som er mer krevende. Hvis du har lyst til å nyte den fantastiske utsikten fra toppen av Hallingskarvet, må du huske på én ting: Det går bare én vei, nemlig opp! Men utsikten er uten tvil verdt anstrengelsen. Vil du ut og møte folk, kan du ta turen innom Ingers Kro eller varmestua på Hallingskarvet. Ved våre hytter i Hallingskarvet kan vi ønske velkommen til en opplevelsesrik vinterferie i Norge!

Skiferie Hallingskarvet
| Administrator
(Publisert første gang: )