Vinterferie ved Haukelifjell

Begynner du å lengte etter snøen allerede tidlig på høsten? Kom til Haukelifjell og opplev den perfekte vinterferien! Skisenteret på Haukelifjell er noe helt for seg selv. Det ligger i nærheten av det lille stedet Vågsli, i le av de majestetiske fjellene i Haukeli-området og den vakre og vidstrakte Hardangervidda. I det store skiområdet her finner du alt hjertet måtte ønske, enten det er avslapning, alpinkjøring eller langrenn. Du behøver ikke å gå langt før du er ute i den uberørte naturen og kan la roen senke seg.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Skiferie for alle

Haukelifjell ligger på 850 meters høyde og kan by på gode snøforhold og flotte, oppkjørte løyper. Her er det ypperlige muligheter for freestyle-kjøring. En vinterferie på Haukelifjell egner seg også godt for barnefamilier, for det finnes en egen barneheis (500 m lang) og brede skråninger med masse plass til å boltre seg i. Det nye anlegget på Haukelifjell har både garderober, kafeteria og afterski.

Anlegget har 16 nedfarter, hvor av den lengste har en høydeforskjell på 370 meter, fra toppunktet på 1215 meter over havet. Totalt er det 6 forskjellige skitrekk og heiser som bringer deg til toppen av bakkene, hvor en fantastisk panoramautsikt over Hardangervidda venter deg. Du finner også en terrengpark her, som kan friste med to store bigjumps, utfordrende hopp og diverse rails under flomlysene.

Foretrekker du langrenn kan snøsikre Haukelifjell vise til 70 kilometer flotte løyper både i høytliggende terreng og i de vakre skogene. Her er det med andre ord forhold for nedfarter både i preparerte løyper og offpiste, i tillegg til de gode mulighetene for flotte turer med langrennski på beina, perfekt for store og små i alle aldre! Velger du å dra på vinterferie til Norge kan NOVASOL ønske velkommen til en av våre hytter i området ved flotte Haukelifjell Skisenter.

Vinterferie Haukelifjell

| Administrator
(Publisert første gang: )