Vinterferie i Kvitfjell

Kvitfjell er et skiområde i toppsjiktet. Anlegget stod ferdig like før vinter-OL i 1994, og løypene blir fortsatt flittig brukt til ulike mesterskap i alpint. Kvitfjell var et av de sentrale anleggene under vinter-OL på Lillehammer i 1994 og er i dag et moderne skiområde med svært høy standard. Hvert år arrangeres det World Cup i Kvitfjell, hvor man kan se de aller største stjernene kaste seg utfor bakkene. Selv om alpinanlegget ikke er verdens største, er det mange som mener at det er et av verdens beste. Her er det nok av løyper og nedfarter å velge mellom.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Utfordringer for skiløpere på alle nivå

I Kvitfjell finner du alt fra svarte ekspertløyper som virkelig lokker frem adrenalinet, til traseer der det kanskje ikke er farten som er det viktigste. Disse egner seg spesielt godt for barnefamilier. Vinterferie i Kvitfjell byr med andre ord på utfordringer og avveksling for skiløpere på alle nivåer. Snøkanoner sørger for 85 % av snøen i alpinanlegget, og derfor er Kvitfjell et av de anleggene som starter vintersesongen først. Det er også mer enn 600 kilometer med langrennsløyper her, alle med utgangspunkt i Kvitfjell. 

I tillegg til en rekke nedfarter av forskjellig vanskelighetsgrad finner du morsomme områder og løyper for de minste i familien, i barneområdet på vestsiden og på mellomstasjonen. Barnesenteret på vestsiden utvides og blir langt større enn tidligere for sesongen 2015/2016. For de som ønsker mer utfordring inviterer Kvitfjellparken til en spennende park med 26 forskjellige elementer i form av hopp og railer.

Vinterferie i Kvitfjell

Afterski, kafé og restaurant

Her ligger også en hyggelig skikafé, som byr på god mat for både voksne og barn. Det er godt å sette seg ned litt og fylle på med ny energi til neste skitur. Hvis du ikke er utslitt etter en lang og flott dag i snøen, kan du ta turen til afterski på GudbrandsGard Hotell. Her kan du sitte ute på den store terrassen og nyte solnedgangen. Gå heller ikke glipp av et besøk på den populære Koia. Og så er det kvelden! Hos Tyri-Hans, en flott gourmet- og familierestaurant, kan både store og små få stilt sulten. Kvitfjell har noe for enhver smak! Velkommen til en vinterferie i Norge en hytte fra NOVASOL.

| Administrator
(Publisert første gang: )