Vinterferie ved Lemonsjøen

I ly av Norges høyeste fjelltopper, ved foten av Jotunheimen nasjonalpark finner vi Jotunheimen Lemonsjø Alpinsenter. Nærmeste tettsted er Vågå, et sted midt mellom Oslo og Trondheim. Alpinsentret har flere ganger arrangert mesterskap både i telemark og alpint, og har et perfekt tilbud for snowboardmiljøet, med områder som tilfredsstiller både nybegynnere og eksperter. Skitrekkets høydeforskjell er 390m, mens lengde er 1400 m.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Her finnes fem forskjellige nedfarter som passer alle, fra nybegynnere til konkurransekjørere. I tillegg er her fantastiske områder for off-pist kjøring, både over og under tregrensen. For snowboardere og andre som vil teste mer utfordrende element finnes det også en terrengpark med halfpipe her. I tillegg til de preparerte alpinbakkene har skisenteret et stort utvalg av preparerte langrennsløyper, både i skogsterreng og på fjellet. For de som måtte søke lengre turer på langrenn- eller fjellski ligger den majestetiske nasjonalparken Jotunheimen og venter med store, varierte og spennende turområder.

Vinterferie ved Lemonsjøen

Isklatring og snørafting

Man har heller ikke glemt de yngste – her finnes en egen barnebakke for dem, samt egne barnedager med skilek og kurs. Gjennom vinteren arrangeres det også ulike arrangement for store og små. Foruten de nevnte skimuligheter kan du gjennom en vinterferie ved Lemonsjøen prøve utfordrende, spennende og morsomme aktiviteter som isklatring, snørafting, aking og utleie av snøscooter. 

Området har generelt fantastiske friluftsmuligheter gjennom hele året, enten det måtte være med ski på beina, med fiskestanga i hånden eller andre aktiviteter i nydelig, norsk natur. Vågå er også nasjonalt senter for hanggliding og paragliding. Bygda Vågå har gjennom årene vært flink til å ta vare på gamle tradisjoner inne mat, musikk, dans og håndverk. Vi anbefaler at du for eksempel besøker kirken i sentrum av bygda og Valbjør Gard (med gårdsbutikk) som har røtter tilbake til vikingtiden.

Finn en hytte til vinterferien i Norge med NOVASOL nær Lemonsjøen, og utforsk Jotunheimens spennende natur og skimuligheter!

| Administrator
(Publisert første gang: )