Vinter ved Lemonsjøen

I ly av Norges høyeste fjelltopper, ved foten av Jotunheimen nasjonalpark, ligger Jotunheimen Lemonsjøen Alpinsenter. Her finner du et variert og spennende skiområde, som lokker både nybegynnere og eksperter.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Jotunheimen Lemonsjøen Alpinsenter

Jotunheimen Lemonsjøen Alpinsenter har en av Norges flotteste plasseringer like ved Jotunheimen. Her finner dere et lite, men variert alpinsenter, med 5 nedfarter av forskjellig vanskelighetsgrad. Ved å ta skitrekket hele veien opp til toppen, kommer du opp på 1400 meters høyde og får en helt fantastisk utsikt over nasjonalparken.

Nedfartene passer alle, enten man er nybegynner eller konkurransekjører. I tillegg har Lemonsjøen Alpinsenter fantastiske områder for offpiste-kjøring, både over og under tregrensen. For snowboardere og andre som vil teste mer utfordrende element finnes det også en terrengpark med halfpipe.

Jotunheimen Lemonsjøen Alpinsenter har flotte bakker for hele familien

Langrenn ved Lemonsjøen

I tillegg til de preparerte alpinbakkene har skisenteret et stort løypenett av preparerte langrennsløyper, både i skogsterreng og på fjellet. Flere av løypene har start ved alpinsenteret, som gjør det enkelt å kombinere langrennstur og turer i bakken.

For de som måtte søke lengre turer på langrenn eller fjellski ligger den majestetiske nasjonalparken Jotunheimen og venter med store, varierte og spennende turområder.

Lemonsjøen har også flotte langrennsløyper

Vinteraktiviteter ved Lemonsjøen

Hvis du leter etter noe annet å gjøre, som ikke inkluderer å ha ski på beina, kan du prøve spennende og morsomme aktiviteter som isklatring, snørafting, aking og snøscooterkjøring ved Lemonsjøen. Området har generelt sett fantastiske friluftsmuligheter gjennom hele året, enten det er med ski på beina, med fiskestanga i hånden eller andre aktiviteter i nydelig, norsk natur.

Vågå ligger ca. 40 km unna og er nasjonalt senter for hanggliding og paragliding. Bygda har gjennom årene vært flink til å ta vare på gamle tradisjoner innen mat, musikk, dans og håndverk. Vi anbefaler også et besøk i sentrum av bygda og Valbjør Gard (med gårdsbutikk) som har røtter tilbake til vikingtiden.

Overnatting ved Lemonsjøen

Fullend turen til Lemonsjøen ved å leie en av hyttene våre i Lemonsjøen. Da finner du alle områdets fantastiske opplevelser rett utenfor hyttedøra, og kan trekke deg tilbake til nydelige, private omgivelser etter lange dager ute i naturen.

Se utvalget vårt av hytter i Jotunheimen, og gled deg til turen til Lemonsjøen i vinter!  

| Forfatter
(Publisert første gang: )