Vinterferie i Nesbyen

Riv deg løs fra sofakroken og kast deg ut i det hvite vintereventyret: Ta med familien på vinterferie til Nesbyen! Både alpin- og langrennsløypene er godt vedlikeholdte og snor seg gjennom skogsterreng og opp i fjellet. Nesbyen er et perfekt sted for vinteraktiviteter! Nesbyen ligger omgitt av fjell og er et sant eldorado for skiturister. Det er en uendelighet av turmuligheter her, og du kan nyte flotte opplevelser både i skogsområdene og oppe på fjellet. Vil du på langtur, går det sammenhengende løyper fra Nesbyen både til Norefjell og Ustaoset. NOVASOL ønsker velkommen til et hyggelig opphold i en av våre hytter ved Nesbyen.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vinterferie i Nesbyen

Et eldorado for skientusiasten

Det ligger tre alpinanlegg i området, og Nesbyen alpinsenter er det største av dem. Det ligger rundt 12 kilometer fra Nesbyen og er svært barnevennlig. Men anlegget har også mer krevende løyper for de erfarne skiløperne i tillegg til to terrengparker. Vinterstedet har rundt 450 kilometer preparerte løyper som venter på langrennsentusiasten. For de som foretrekker alpint er det 13 nedfarter her, som man når toppen av ved å ta en av de 5 heisene ved alpinsenteret. Fra topp til bunn er det på det meste 370 fallmeter, med toppen på 1115 meters høyde. De ideelle forholdene gjør at sesongen som regel varer fra midten av november og helt til midten av mai, så her er det mulighet for en vinterferie i Norge - nesten halve året! 

I tillegg til Nesbyen er også Myking og Nystølen populære utgangssteder for turer på ski. Myking er et gammelt seterområde som ligger rundt 1000 meter over havet. Det flotte terrenget er så fristende at de fleste ikke får på seg skiene fort nok! Nystølen (980 m o.h.) har i de siste årene utviklet seg til et sentrum for skiløpere, og byr på en mengde velpreparerte løyper. I vintersesongen blir løypene i Nesbyen, Myking og Nystølen kjørt opp hver dag. Det finnes flere butikker i Nesbyen, i tillegg til hoteller og spisesteder. Det går også an å benytte seg av tilbudet om sledeturer.

| Administrator
(Publisert første gang: )