Vinter på Norefjell

Norefjell er et førsteklasses vintersportssted med mange gode turmuligheter. Og på grunn av nærheten til hovedstaden er Norefjell et populært utfartssted for folk i hele Oslo-området. Forbered deg på en storslått utsikt og flotte skiforhold på en ferie til Norefjell i vinter!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Norefjell Skisenter

I 1952 var Norefjell arena for Vinter-OL, og siden den gang har det utviklet seg til å bli en ypperlig vintersportsdestinasjon. I dag har Norefjell Skisenter 14 heiser og 30 nedfarter, som er egnet for både nybegynnere og erfarne skientusiaster. I tillegg kan det skryte av å ha Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget, som er hele 1010 meter fra topp til bunn.

Norefjell har nydelige nedfarter for hele familien

Fra bakkene i Norefjell får du en fantastisk utsikt til fjorden Krøderen og fjelltoppene rundt, som for eksempel Høgevarde på 1459 moh. En annen styrke ved Norefjell er tilgjengeligheten, og spesielt hvis du bor i nærheten av hovedstaden som bare er 2 timer unna.

Langrenn på Norefjell

Norefjell er også en godt egnet destinasjon for deg som er glad i å stå på langrenn. Norefjell har nemlig rundt 200 km med velpreppa og flotte langrennsløyper i kupert terreng – både gjennom skog og i høyfjellet.

Det er mange flotte langrennsløyper på Norefjell

Flere steder begynner langrennsløypene ved Norefjell skisenter, som er praktisk hvis dere er flere på tur med forskjellige ønsker for skiferien. Hvis du ønsker deg en ekstra utfordring, kan du også legge ut på langrennstur til Høgevarden. Det er en utfordrende tur, men du blir helt klart belønnet med en fantastisk utsikt fra toppen.

Andre aktiviteter på Norefjell

Det finnes også en rekke aktivitetstilbud for dem som vil ha en avveksling fra skiløypene på Norefjell. Vinteraktiviteter som hundespannkjøring, kanefart, aking og å stå på skøyter er moro for alle – uansett alder.

De minste kan få en smakebit av skisporten i barnebakken ”Knerten” på Norefjell Skisenter. Hvis de blir lei, kan de bare stikke innom ”Astrids leikestue”. Her finnes det mange barneaktiviteter og en stor utendørs boltreplass.

Hytter på Norefjell

Planlegger du en tur til Norefjell i vinter? Vi har hytter til leie i området, som passer deg og dine behov! Nyt det fantastiske skisenteret, vinteraktivitetene og naturen, og gled deg over å kunne trekke deg tilbake til en varm og koselig hytte etter lange dager ute i sol og snø.

| Forfatter
(Publisert første gang: )