Vinterferie på Norefjell

Norefjell er et førsteklasses vintersportssted med gode turmuligheter. Hvis du liker flott utsikt når du kjører, er Norefjell stedet for deg! Norefjell blir på folkemunne ofte kalt Oslos høyeste fjell. På grunn av nærheten til hovedstaden er Norefjell et populært utfartssted for folk i hele Oslo-området. Norefjell var arena for vinter-OL i Oslo i 1952 og har med årene utviklet seg til et ypperlig vintersportssted. NOVASOL har ferieleiligheter og feriehus både på Norefjell og i nærheten av skiområdet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vinterferie på Norefjell

Skisport for store og små

Norefjell har mange muligheter for alpinkjørere. Her finnes det et godt utvalg av nedfarter, og fra mange av bakkene har man utsikt ned til Krøderen og opp mot fjelltoppen Høgevarde (1459 m o.h.). Skiheisene har stor kapasitet, og det blir sjelden kø. Norefjell har også atskillige muligheter for dem som ønsker å ta langrennsskiene fatt. Norefjell passer for mennesker i alle aldre, og det finnes en rekke aktivitetstilbud for dem som ønsker avveksling fra skiløypene. Aktiviteter som hundespannkjøring, kanefart og aking er moro for alle, uansett alder. De minste kan få en smakebit av skisporten i barnebakken ”Knerten”. Er barna lei, kan de bare stikke innom ”Astrids leikestue”. Her finnes det mange barneaktiviteter og en stor utendørs tumleplass.

NOVASOL har ferieleiligheter og feriehus til vinterferien i Norge, både på Norefjell og andre skidestinasjoner.

| Administrator
(Publisert første gang: )