Vinterferie i Rauland

NOVASOL ønsker velkommen til Telemark og et opphold i en av våre hytter i Rauland. Den lille bygda Rauland ligger på høyfjellet, ca. 900 m.o.h. ved Totak innsjøen, og er kjent for en sin folkedikting, gamle byggetradisjoner og flere godt bevarte hus.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Oppe i høyfjellet, er vinteren snørik og lang, helt fra november til april. Sommeren er kort, mens høsten er lang og fargerik. Beliggenheten ved foten av Hardangervidda, og nær en av hovedveiene mellom Øst- og Vest-Norge, har gjort Rauland til et populært utgangspunkt for turer innover i Hardangervidda Nasjonalpark året rundt. Det er også kort avstand fra Rauland til byer som Larvik, Oslo, Kristiansand og Haugesund. 

Vinterferie i Rauland

Europas største kjelketrekksenter

Som vintersportsted tilbyr Rauland en god kombinasjon av alpinbakker, varierte langrennsløyper og vinteraktiviteter. Rauland Skisenter, Raulandsfjell Alpinsenter og Vierli Skisenter har totalt 23 nedfarter og flere heiser, off-piste muligheter, snowboardområde og store barneområder. På Vierli finner du Europas største kjelketrekksenter. Har du en forkjærlighet for langrenn, ja da kan du velge blant 140 km med merkede og velpreparerte langrennsløyper, hvorav åtte km er lysløype. Etter en dag i skisporet eller i skibakken kan du delta på kanefart, after-ski eller spise middag på en av de trivelige, lokale spisestedene med lun atmosfære. Rauland er en ideell destinasjon for en vinterferie i Norge for hele familien. 

| Administrator
(Publisert første gang: )