Vinterferie på Sjusjøen

Kom og opplev det eventyrlige vinterlandskapet og strålende solskinn på Sjusjøen i din vinterferie. Synk ned i den lette nysnøen og nyt den fantastiske utsikten. Sjusjøens historie strekker seg helt tilbake til slutten av 1600-tallet, da de første setrene ble bygget. De første turistene kom antakelig til området mot slutten av 1800-tallet. De arbeidsomme seterjentene tilbød kost og losji og la på den måten grunnlaget for den moderne turismen. Det tradisjonelle seterområdet har etter hvert utviklet seg til et moderne feriested, og i dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål med mange hoteller og feriehus.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet
Vinterferie på Sjusjøen

Et deilig vinterlandskap

Sjusjøen ligger flott plassert 850 meter over havet og egner seg godt for naturopplevelser av alle slag. Skisenteret har flere heiser og mange nedfarter. Området er kjent for det enorme langrennsløypenettet. Her kan du gå til Lillehammer, til Hafjell og i OL-løypene på Birkebeiner Skistadion. Løypene egner seg fint til kortere rundturer eller lengre dagsturer innover i fjellet. På kvelden er det lys i noen av de kortere løypene. På Sjusjøen kan du slappe av og samle nye krefter! I tillegg til at du kan stå på ski, kan vi anbefale en tur med hundeslede, med kjelke eller på elgsafari. Lillehammer ligger bare 20 kilometer unna med ulike kulturtilbud og åpne butikker. NOVASOL ønsker velkommen til snørike Sjusjøen og en koselig vinterferie i Norge.

| Administrator
(Publisert første gang: )