Vinterferie på Skeikampen

På Skeikampen har snø og avslapning vært en del av hverdagen helt siden 1876. Da kom nemlig de første skituristene på vinterferie til området. Skeikampen ligger nord for Lillehammer, 800 m.o.h, og har i over hundre år vært et populært reisemål for turister. Fra november til mai er Skeikampen et av de stedene i Norge som best kan garantere gode snøforhold.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet
Vinterferie på Skeikampen

Langrenn og alpin

Her finnes et stort løypenett på til sammen 21 km. med 9 større heiser og det er mulig å velge både skogs- og høyfjellsløyper. Hvis du er heldig, kan du finne spor etter elg og hjort i snøen. Fra toppen av Slagsfjellet kan du nyte utsikten mot Rondane og Jotunheimen. Alpinistene kan prøve seg i utmerkede bakker og anlegget er til og med åpent for kveldskjøring 2-3 kvelder i uken. Forholdene er også fine for telemark, snowboard og offpistkjøring. Har du ikke prøvd snowboard før, finnes det muligheter for snowboardkurs i Skeikampen Terrengpark. Barna behøver heller ikke å kjede seg. De kan boltre seg i et eget skilekeland med mange ulike aktiviteter og en egen skøytebane. Velkommen til en opplevelsesrik vinterferie i Norge for hele familien på Skeikampen!

| Forfatter
(Publisert første gang: )