Vinter i Trysil

Trysil er Norges største skiområde, og en tur hit lever garantert opp til både voksnes og barns forventninger om den perfekte skiferie. Skianlegget i Trysil er satt sammen av fire sammenhengende skiområder, som gir et variert og spennende skiomårde for hele familien. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Trysil Skisenter 

Trysil Skisenter består av 68 bakker, 31 heiser, 78 km med løyper, og har både barneområde, terrengpark og kveldskjøring. Ikke rart det er et av Norges mest populære skiområder!  

Med det enorme anlegget, er det også helt tydelig at man kan finne løyper som passer alle aldere og ferdighetsnivåer i Trysil. Det er også derfor Trysil er et så populært skisportsområde for ferie med barn og familie.

barn i alpinbakke

Det store området som Trysil Skisenter dekker over, inkluderer også flere restauranter og overnattingsmuligheter. Dette gjør Trysil til en opplagt reisedestinasjon dersom dere er ute etter en ferie hvor dere boltrer dere i løypene mesteparten av tiden.  Det er tre barneområder her, med heis og enkle bakker og hopp, som passer perfekt for barna eller nybegynnerne. Her kan dere være heldige å møte snømannen Valle, som er Trysils skimaskot. 

 

Se alle våre hytter i Trysil
 

Langrenn i Trysil

Selv om Trysil er mest kjent for det store skianlegget, trenger du ikke være redd for å mangle langrennmuligheter på en ferie til Trysil. Her finner du 150 km velpreparerte løyper, som tar deg med i og rundt Trysilfjellet. Og hvis dere vil utforske et større område rundt Trysil, har dere hele 500 km med løyper å boltre dere i! 

langrenn på trysil

De beste utgangspunktene for korte eller lengre langrennturer er Skihytta eller Fageråsen i nærheten av skianlegget. Nyt stillheten og det vakre snøkledte landskapet, og ta en pust i bakken på en av de to betjente koiene i langrennsløypenettet. 

Hvis du har lyst til å forbedre langrennteknikken og bli enda bedre til å stå på ski, kan du eller hele reisefølget få et kurs av OL-medaljevinner Anita Moen på skiskolen hennes i Trysil.  


Lei din neste hytte på Trysil


Andre vinteraktiviteter i Trysil 

Trysil byr også på mer enn bare fart i bakkene og nydelige langrennsturer. Hvis dere vil ha en liten pause fra å ha ski på beina, kan dere for eksempel bli med på kanefart med Trysil Hestesenter. Underveis på turen er det innlagt stopp i en varm og koselig lavvo, hvor dere får servert elggryte og pølser til barna. 

Dere kan også prøve å kjøre med hundeslede gjennom det flotte fjellterrenget rundt Trysilfjellet. Og hvis dere trenger å koble helt av etter de lange dagene i bakken, kan dere unne dere litt velfortjent selvpleie på et av de to SPA-områdene Kulpen Spa eller Alpine Spa & Relax på Radisson Blu.   

spa

Overnatting i Trysil 

En hyttetur fullender virkelig en ferie i vinterfjellet. Hos NOVASOL kan du leie flotte hytter i private omgivelser på Trysil – uansett hvor stort reisefølget er og hvilke ønsker dere har til komfort.  

Legg opp dagene helt som dere selv vil, med alt dere måtte drømme om av fantastiske vinteraktiviteter. Når dere leier en hytte i Trysil hos oss, kan dere glede dere over å kommer tilbake til hjemlige omgivelser på slutten av dagen. Tenn opp i peisen, lag en deilig middag og nyt tiden sammen!  

 

| Forfatter
(Publisert første gang: )