Vinterferie i Trysil

Trysil er Norges største skiområde og lever opp til både voksnes og barns forventninger om den perfekte skiferie. Trysil har et ekstra godt grep på barnefamilier, og det er lett å forstå hvorfor. Her finnes det massevis av barnevennlige aktiviteter. Foruten hundesledekjøring kan vi nevne kanefart, bowling, aking og bobkjøring for barn. Barna har også mulighet til å møte ”smottene”, noen artige figurer som er veldig glad i å stå på ski sammen med barn.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Trysils vinterverden

Trysil har Norges største skianlegg med tusenvis av besøkende hvert år. Det godt utbygde heissystemet gjør imidlertid en utmerket jobb med å ta folk unna, så lange køer er en sjeldenhet. Området kan normalt garantere snø gjennom hele vintersesongen. Det høye antallet barnebakker gjør at man kan føle seg ekstra trygg på at barna trives og har det bra. Pakk skiene og la ungene få oppleve Trysil! 
Trysil har med sine mange løyper også mye å tilby for de mer viderekomne skituristene. Og skulle du tilhøre nybegynnerne, er heller ikke det noe problem. Skiskolen har faktisk en ”nybegynnergaranti” som lover at man etter et 5-dagers skikurs klarer å stå på ski. Trysil byr også på 100 kilometer med preparerte langrennsløyper, som gir mulighet for turer både i skogen og på høyfjellet.

Vinterferie i Trysil

Mye mer enn ski

Dersom du ikke har lyst til å tibringe vinterferien foran grytene, har Trysil flere restauranter og kafeer. Mange får også med seg afterskitilbudet, et tilbud som inkluderer både DJ og trubadur. Det finnes også en egen familie-afterski. Det kan være hyggelig å bare roe ned i feriehuset også. Her kan barna lage snømann, se hvem som former den fineste snøengelen eller bygge snøhuler. NOVASOL ønsker velkommen til vinterferie i Norge og til et opphold i en av våre hytter ved Trysil.

| Administrator
(Publisert første gang: )