Vinterferie i Vrådal

Vrådal i Telemark ligger nydelig til, omgitt av utallige fjellvann. Et perfekt sted at dra på vinterferie til hvis du synes utsikten er en viktig del av skituren. Vrådal ligger i Vest-Telemark og har en lang tradisjon som et populært ferieområde med mange aktiviteter for de tilreisende. I Vrådal ligger det et glimrende skianlegg med 5 heiser, blant annet en 8-personers stolheis. Det er 15 nedfarter for både alpint, snowboard og telemark. Barna har mulighet til å prøve seg på slalåm for første gang, og de voksne kan bruke tiden til å øve.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vinterferie i Vrådal

Opplevelsesrik vinterferie

Det er selvfølgelig også mulighet for å gjøre andre ting enn å stå i bakken. Både langrenn, trugeturer, aking og isfiske er populære aktiviteter, og ”Trollklubben” sørger for spennende opplevelser for de yngste. Det er gode forhold for å fly med drage her hele året. En lang og aktiv dag i snøen kan rundes av med velfortjent avslapning på afterski. 
Langrennsentusiaster kan glede seg over 40 kilometer med langrennsløyper, som går i skogsterreng og oppe på fjellet. Hvorfor ikke ta stolheisen opp på fjellet og starte turen der? I Vrådal ligger det en kafé, to hoteller og sølvsmeden Nisseloftet. Velkommen til en hyggelig vinterferie med NOVASOL i Vrådal! 

| Administrator
(Publisert første gang: )