Vinter i Vrådal

Vrådal er ei lita fjellbygd i Midt-Telemark, som ligger flott til mellom fjell, skog og innsjøer. Bygda ligger like ved Morgedal, skisportens vugge, så man kan trygt si at forholdene er på plass for en flott ski- og vinterdestinasjon.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vrådal Panorama Skisenter

Vrådal Panorama Skisenter er et skisenter med vokseverk, og har i dag 18 nedfarter og 3 terrengparker. Her finner dere faktisk også verdens første åtteseters stolheis, som ble åpnet i 1998.

De fleste av nedfartene på Vrådal Panorama Skisenter er grønne eller blå, og skisenteret egner seg derfor særlig godt til barn og nybegynnere. Men det betyr ikke at det er kjedelig for alle andre! Skisenteret har også noen mer utfordrende røde og svarte løyper, og de morsomme og krevende elementene i terrengparkene kan glede både nye og gamle freestyle-kjørere. Dette gjør Vrådal til en perfekt destinasjon for vinterferien, påskeferien eller bare en langhelg

Langrenn i Vrådal

Vrådal har ikke det største langrennsløypenettet, men de 40 km med velpreppa trikkeskinner som ligger her tar deg med gjennom spektakulære områder av skog og fjell.

Du finner flotte trikkeskinner i Vrådal

Tar du skiheisen opp til toppen av skisenteret, kommer du rett inn på en 4 km lang rundløype. Herfra kan dere ta turen videre til Hægefjell, som er en litt lengre og mer utfordrende tur.

I Vrådal sentrum ligger en 1,5 km lang lysløype, som er fin å bruke når mørket har senket seg og skilysten fortsatt er på plass.

Andre morsomme aktiviteter i et vinterkledd Vrådal

Det er selvfølgelig også mulighet for å gjøre andre ting enn å stå i bakken når dere er på ferie i Vrådal vinterstid. Trugeturer, aking og isfiske er for eksempel populære aktiviteter i området.

”Trollklubben” sørger for spennende opplevelser for de aller yngste med stallbesøk, skattejakt, pølsetur til trollet og mini-disco – for å nevne noe! 

Trenger du tips til hvordan du får den beste hytteturen? Da må du lese våre råd for en perfekt hyttetur!

Overnatting i Vrådal

Drømmer dere om å tilbringe flotte vinterdager i Vrådal? Vi har hytter til leie i Vrådal, som kan være den hjemlige basen dere lengter etter når dere har vært ute i snøen hele dagen. Vi har hytter i alle komfortnivåer og størrelser, og dere finner helt sikkert et sted som passer behovene deres. Ta en titt på hyttene våre i vakre Vrådal! 

| Forfatter
(Publisert første gang: )