Vinterferie i Karpacz

Karpacz er et av de mest populære feriestedene at dra på vinterferie til på den polske siden av Sudetene. Byen ligger 15 kilometer sør for Jelenia Góra og er et ypperlig utgangspunkt for fotturer i de høytliggende områdene av Riesenfjellene. Årstiden spiller liten rolle, for både sommer og vinter har sine muligheter og sin sjarm. Det er mange alpinløyper, heiser og langrennsløyper her.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Opplev nasjonalparken Riesenfjellene

De beste turrutene går gjennom nasjonalparken Riesenfjellene. De som er nybegynnere i skisporet eller liker å ake, kan med fordel bruke løypene i byen. Mange er preparert med kunstsnø og er opplyste om kvelden. Det er både heiser og utstyrsutleie i området. Hoppbakken Orlinek er et ruvende bygningsverk hvor det avholdes både nasjonale og internasjonale konkurranser. Om sommeren brukes hoppbakken som utsiktspunkt til Riesenfjellene. De mer erfarne skiløperne bør teste skiferdighetene i ”Snizka”, som omfatter sju heiser og seks nedfarter i forskjellig vanskelighetsgrad. Tre av løypene prepareres med kunstsnø hvis det er nødvendig. Langrennsløperne finner løyper i høyden over Karpacz.

| Forfatter
(Publisert første gang: )