Vinterferie i Zakopane

På grunn av de fine forholdene er Zakopane et velrenomert vintersportssted å reise til på vinterferie. Byen regnes faktisk som arnested for den polske skisporten og omtales som Polens vinterhovedstad. De mange skientusiastene som besøker området, har gode valgmuligheter i skianleggene, med alt fra flate og lette løyper til bratte nedfarter. De 50 heisene på stedet greier nesten ikke å ta unna alle skiløperne, og det blir åpnet nye heiser hvert år.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Fantastiske skiforhold i Kasprowy Wierch

De beste vintersportsforholdene finner man i området rundt Kasprowy Wierch. En taubane går fra Kuznice og opp til toppen. I Goryczkowy- og Gasienicowydalen går det stolheiser opp fjellsidene til Kasprowy. Sesongen varer vanligvis til begynnelsen av mai. Et annet kjent skiområde er Gubalowka, som man kommer til med en taubane. På fjellet er det flere t-trekk. Løypene prepareres med kunstsnø og er opplyste om kvelden. Et annet utmerket skiområde er terrenget rundt Szymoszkowa Polana, som også prepareres med kunstsnø og er opplyst. En stolheis tar skiløperne opp til fjellryggen på Gubalowka. Området ved Nosal, med kunstsnø og belysning, er spesielt populært. Her er det også mange t-trekk og én stolheis. For nybegynnere kan Koziniec anbefales. Også her er det kunstsnø og opplyste løyper.

| Forfatter
(Publisert første gang: )