Aktiv feriehusferie i Danmark

Når dere leier et feriehus i Danmark byr det ofte på avslapping, ro og nye opplevelser. Men dere kan også ha en aktiv ferie i Danmark med fullt av morsomme opplevelser og aktiviteter som passer hele familien på danmarksferie, store som små kan være med. Særlig gjennom våren og sommermånedene er det en rekke utendørsaktiviteter, og det er flere måter du kan være aktiv på og skape masse gode ferieminner sammen med familie og venner. Se gjennom vårt store utvalg av kvalitetssikrede ferieboliger i Danmark på våre nettsider, eller ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål. Vi har også en rekke servicekontor på kryss og tvers av Danmark som kan besøkes, og som også er tilgjengelige under oppholdet i Danmark. Se våre kundefordeler i Danmark, våre gjester får gode rabatter ved en rekke attraksjoner i Danmark.

Aktiv ferie i Danmark

Sykkelferie i Danmark

Danmark er et drømmeland for de som elsker gode sykkelturer. Naturen byr på alt slags terreng alt fra flate vidder til bratte bakker, en flott mulighet til å benytte sjansen til en utfordrende sykkeltur. Uansett hvor dere leier en feriebolig i Danmark, vil det være gode sykkelstier, landeveier og skogstier, som kan bringe dere rundt i området og gir mulighet til å utforske et hvert hjørne av landet. Det er mange terrengsykkelområder, for eksempel omkring Silkeborg og Redbild Bakker, som gir mulighet til å oppleve alle sider av Danmark, som ikke alltid er tilgjengelig med bil.

For familier med mindre barn er små turer rundt området ofte en fin opplevelse for de minste. Her kan dere selv styre tempoet og bestemme antall pauser. Det er også mange ruter som går langs kysten. Har dere behov for en avkjøling i sommervarmen, kan dere alltid ta en pause på en av de mange strendene, og dyppe tærne i havet. Ta en matkurv med og finn en fin plen, hvor dere kan sitte og slappe av. Vårt feriehusutleie i Danmark gir et godt utgangspunkt til å kombinere en avslappende og en aktiv ferie, for hele familien.

Golfferie i Danmark

Golfferie i Danmark

For mange er det ren velvære for sjelen å gå en runde på en flott golfbane. Det fine med å leie et sommerhus i Danmark er at det er tilgang på flere golfbaner som også åpner for ikke-medlemmer, som gjerne vil spille en runde eller to i løpet av ferien. Dessuten kan det for den lidenskapelige golfspiller være spennende å spille på en annen golfbane enn man ellers benytter seg av. Drar du på ferie i Nordjylland kan du prøve deg på det grønne teppet i blant annet Løkken og Fredrikshavn, mens du kan besøke populære golfbaner ved Hornbæk og Odsherred dersom du leier et feriehus på Sjælland.

Skal hele familien ha en felles golfopplevelse, selv om ikke alle har grønt kort til de store, grønne golfbaner, kan hele familien spille på en av de mange minigolfbaner som finnes i de fleste sommerhusbyene. Det er alltid gøy å samle familien til en hyggelig turnering og utfordrende baner.

Kystferie i Danmark

Kystferie i Danmark

Vårt naboland i sør er kjent for sine fantastiske strender og bademuligheter. Langs hele kystlinjen på fastlandet og rundt de mange øyene finnes det nydelige strender, ofte sandstrender som er ideelle for lek og moro for barnefamilien. Drar du på ferie til Nordjylland finner du nydelige strender spesielt i området rundt Løkken på vestkysten. Strender på Marielyst og Falster blir ofte trukket frem som noen av de aller beste i hele Danmark, og dette er populære reisemål for både nordmenn og andre badeglade feriegjester.

Danmarks lange vestkyst er det perfekte sted til surfing. Uansett om du er nybegynner eller super-surfer, vil du kunne få noen gøyale og utfordrende surfeopplevelser i Danmark. De beste surfestedene finner du ved Ringkøbing Fjord, Hvide Sande samt i det såkalte Hawaii-område, det strekker seg fra Agger til Hanstholm. De skiftende vindforhold gjør Danmark til et av de mest populære surfesteder i Europa. De lange strendene og vakre kyststrekninger med vinden fra Nordsjøen tilbyr de beste betingelser for kitesurfing. I flere områder er det mulighet å få opplæring i både surfing og kitesurfing av høykvalifiserende instruktører. Således kan du få styr på teknikken innen du kaster deg ut i bølgen blå.

Fiskeferie i Danmark

Fiskeferie i Danmark

Er du glad i å fiske er det gode muligheter for dette på ferie i Danmark, og en rekke av våre feriehus i vårt naboland er tilrettelagt for fiskeren. Det er spesielt godt kystfiske her, langs en lang kystlinje og rundt de mange vakre øyene. Mange sportsfiskere som legger turen til Danmark har som mål å fange sjøørrett og gjedde, mens andre vil prøve seg på flyndrefiske som også er populært her.

Det er også populært med såkalt Put & Take fiske i Danmark, hvor det settes ut fisk i små vann og innsjøer som kan fanges, ofte ørret, regnbueørret eller røye. Steder hvor man kan prøve slikt fiske er ofte godt skiltet, eventuelt kan du undersøke med lokalbefolkningen, eller huseier dersom du leier feriehus, for å få tips til gode fiskeområder.

Andre aktiviteter

I tillegg til alt dette finnes det en rekke andre aktiviteter på kryss og tvers av Danmark. Er noen i familien glad i hester og ridning kan dere flere steder finne ridesentre, og hesteutleie finnes stort sett i hele landet, ofte også med mulighet for guidet tur.

Så er det jo selvsagt de mange sommerland og fornøyelsesparker Danmark er så kjent for, slik som LEGOLAND, Djurs Sommerland, Faarup Sommerland og Knuthenborg Safaripark. Ved flere av disse får du også rabatt på inngangsbilletten dersom du bestiller feriehuset gjennom NOVASOL, sjekk ut hva du kan spare under våre kundefordeler i Danmark. Fornøyelsesparkene er perfekt for aktive feriedager for barnefamilien.

Danmark kan kanskje ikke vise til de største fjelltoppene, men du finner mange mindre topper som kan bestiges av hele familien. Pakk med niste og klatre opp noen av de små toppene og nyt en deilig utsikt utover det vakre, danske landskapet. Enten du trives best på land, i vann eller i et sommerland, så har Danmark uendelige muligheter for en aktiv ferie, med opplevelser for feriegjester i alle aldre.