Attraksjoner i Ebeltoft

Når dere leier feriehus i Ebeltoft ferierer dere i et eventyrland med mange aktiviteter, forskjellige attraksjoner, spennende severdigheter og ikke minst den vakreste natur i f eks. Nasjonalparken Mols Bjerge.

Lei et feriehus i Østjylland på Ebeltoft som er hovedstanden på Mols, så kan familien se frem til hyggelige, avslappende og spennende omgivelser. Når dere vandrer gjennom de brostensbelagte gågater vil dere automatisk gå ned i puls, men vil dere være litt mer aktive så ta en sykkeltur rundt byen eller i de bratte bakkene som befinner seg rundt omkring.

Attraksjoner med rabatt

Når dere leier et sommerhus i Danmark hos NOVASOL får dere adgang til en rekke fordeler, som for eksempel. Rabatt for inngangen til en rekke fornøyelser – og dyreparker i hele landet.

Givskud Zoo

Som et vindu til naturen får du i Givskud Zoo nærkontakt med ville dyr fra fem kontinenter. Mange av dyrene er kjent fra tv-skjermens naturprogram, men i dyrehagen står man ansikt til ansikt med dyrene. Man opplever blant annet dyrenes riktige størrelse, lyder og lukter, ting som tv-skjermen ikke klarer å formidle.

Givskud Zoo startet i 1969 som Løveparken og hadde de første årene bare løver. Siden da er dyrebestanden blitt utvidet med mange nye arter, og i dag huses mer enn 120 forskjellige dyrearter i parken.

Dra på safari i egen bil eller kjør rundt med safaribussen og opplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, sjimpanser og flodhester

Besøk Givskud Zoo fra feriehuset

LEGOLAND®

I LEGOLAND i Billund er det, fart, spenning og morsomme opplevelser over alt. Slik er LEGOLAND. Stedet hvor små og store leker og får masse ny input til fantasien. Kreativiteten får vinger når det lekes og læres, oppdages og utforskes. Riddere i rustninger, pirater, tøffe cowboyer, ville indianere og mye, mye mer. Kort sagt: Den morsomste lekeplassen for hele familien. Og best av alt: Det skjer hele tiden noe nytt og spennende i LEGOLAND.

NOVASOL feriehus nær Legoland

Djurs Sommerland

De 7 eventyrlige temalandene i Djurs Sommerland ønsker velkommen med mer enn 60 morsomme fornøyelser, blant annet også årets to store nyheter: Få en susende svingtur i den 12,5 m høye Wild West Karusell eller dra med Pony-Ekspressen på hesteryggen gjennom det ville westens flotte landskap, mens moskusen og fiendtlige indianere ligger på lur.

I tillegg kan du glede deg til et gjensyn med alle de kjente fornøyelsene, som kjemperutsjebanen Thors Hammer, rafting på Rio Grande-elven, det oppvarmede vannlandet, med fjorårets store nyhet Hawaii, Karlos Ballonggynge for de minste og mye, mye mer.

Ta med familien til Djurs Sommerland på ferien

Innkjøpsmuligheter

I sommerhalvåret finner du mindre dagligvarebutikker i stort sett alle feriehusområder, men utenfor sesongen, og for større innkjøp, henvises til byene Ebeltoft, Rønde og Grenå. I Grenå og Ebeltoft finner du også gågater med en lang rekke spesialbutikker.