Strender i Ebeltoft

Når du leier feriehus i Ebeltoft har du alle muligheter for å nyte et avslappende ferieliv på de herlige strendene. Du finner gode strender både nær byen og midt i den vakre naturen.

Har dere spørsmål om strendene i området er dere hjertelig velkommen til å komme innom vårt kontor i Ebeltoft på Vibæk strandvej, og spørre våre medarbeidere om tips. Her kan du også få svar om mer generelle spørsmål om feriehusutleie i Danmark.

Familieferie på strendene i Djursland, Ebeltoft og Grenå

Vurderer dere å leie feriehus i Østjylland, men er usikker på hvilket område dere skal velge, kan dere finne inspirasjon på våre nettsider og se gjennom vårt store utvalg ferieboliger.

  • Vibæk Strand: En barnevennlig strand med grunt vann. Stranden er noen steder litt smal, men ofte er det grunne vannet varmere her enn ved andre strender. Stranden ligger nær byen og et større feriehusområde.
  • Dråby Strand: Fin, hvit strand med brede gress- og blomsterdekkende strandenger gjør stranden meget familievennlig. Langs stranden går det en grusvei hvor det er enkelt å parkere.
  • Boeslum Strand: Herlig badevann, og flere steder ganske dypt vann. Stranden vender ut mot Kattegat, og bølgene kan derfor være noe større her enn andre steder. Mange parkeringsmuligheter, kiosk og toaletter.
  • Ahl Strand: Her er det et rikt fugleliv som kan nytes mens man tusler rundt på stranden. Vannet er grunt og varmt, og flere steder er det mye spennende å se under overflaten om man tar med seg snorkelen.
  • Egsmark, Handrup og Lyngsbæk Strand: Disse tre strendene ligger alle ut mot Ebeltoft Vig. Strendene er alle fine, dog litt smale noen steder.
  • Sletterhage Strand: Dette er ikke en badestrand, da det er dypt vann og sterk strøm. Til gjengjeld er området perfekt for fiske og til en piknik i vakre, grønne omgivelser. Fra Sletterhage Fyr kan dere nyte en herlig utsikt til Samsø og en liten utstilling om fyrets historie.
  • Følle Strand: En sydvent og meget barnevennlig strand. Det grunne vannet gjør det perfekt til en tur med et lite fiskegarn, og for de minste som bare vil vasse litt rundt på behagelig, grunt vann.

Har du lyst til å motta nyheter og tips om ferie i Ebeltoft? Da kan du abonnere på NOVASOLs ukentlige nyhetsbrev og få siste nytt rett i mailboksen!