Aktiviteter og attraksjoner på Falster

Sjekk ut våre ferieboliger på Falster, Lolland, ved Møn eller på Sydsjælland. Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er spekket med aktiviteter for hele familien. På Lolland finner du bl.a. Lalandia, Knuthenborg Safaripark og Ålholm Automobil museum. Falster byr bl.a. på Nykøbing F. Zoo, Golf & Fun Park i Marielyst, Krokodille Zoo, Svømmesenter Falster og Middelaldersenter. Møn og Sydsjælland byr på BonBon-Land, Møns Klint og Texas Ranch.

Feriehus ved Møns Klint

BonBon-Land

”Der er kjempe moro i BonBon-Land” som ble åpnet i 1992, og ”En verden av moro” har sine røtter i BonBons univers. ”Det er kjempe moro” kommer naturligvis fra de morsomme BonBon-dyrene og fornøyelsene, og selvsagt fordi man rett og slett har det moro hele dagen i parken. Fornøyelsesparken er ment til å være en familiepark der hele familien kan samles for å ha det moro, og barna vil elske det. Her finner du mer enn 60 morsomme og spennende fornøyelser, f eks. rafting, bever, vandtrotten og villsvinet.

Knuthenborg Safaripark

I Knuthenborg kan du komme helt nært dyr fra flere kontinenter, herunder Sør-Amerika, Australia, Europa, Asia og Afrika. Kjør på safari blant parkens dyr, bl.a. giraffer, sebraer, tigere, kenguruer, aper og nesehorn. En fantastisk opplevelse for store og små som er verdt å oppleve. Hvem vil vel ikke se et neshorn fra Afrika? Eller enda mer spennende sibirisk tiger fra Asia? Man trenger ikke ta turen verken Asia eller Afrika for å oppleve dette på nært hold. Lei derfor et av våre mange ferieboliger i Danmark og opplev den spennende og attraktive safariparken.

Innkjøpsmuligheter

I sommerhalvåret finner du mindre dagligvarebutikker i stort sett alle sommerhusområder, og i Marielyst er det flere dagligvarekjeder som har åpnet hele året. Utenfor sesongen, og for større innkjøp, henvises til Nykøbing Falster som også byr på en gågate med en lang rekke spesialbutikker

Når en leier sommerhus på Lolland, Falster eller Møn vil en have en rekke aktivitetsmuligheter i nærheten.