Førjulstid i Danmark

Danmark er et lite land med stor personlighet. Den karakteristiske danske vennligheten, det rike kulturlivet og den avslappende atmosfæren er noe av det som gjør at det er så deilig å være norsk på ferie i Danmark! Ekstra deilig er det også å være norsk i Danmark i førjulstider. Danskene vet å pynte til høytid og gjøre ventetiden frem mot jul ekstra koselig. Ved å leie feriehus gjennom oss, får dere muligheten til å oppleve ekte dansk førjulstid. Over hele Danmark stilles det i stand førjulsaktiviteter i form av velkjente julemarkeder, messer, konserter, show og kanefart.

Få en magisk førjulsopplevelse med feriehus i Danmark

Julemarked og julekonserter

Danmark arranger en rekke julemarkeder rundt omkring i landet. Her kan du gjøre dine julegavekjøp og kjøpe en rekke julepynt, eller du kan bare dra på markedene for å oppleve den fantastiske julestemningen mens du nyter et varmt glass med gløgg. I Odenses gamle bydel kan du oppleve H.C Andersens julemarked, en opplevelse du vil ha stor glede av, som også inkluderer underholdning i bøtter og spann. Du finner også julemarked i Aalborg og på Gram Slot, dra til det julemarkedet som er nærmest ditt feriehus og opplev den magiske stemningen som du kan ta med deg hjem til de hellige juledagene.

Hvis du befinner deg i Danmark da det avholdes julekonserter er dette noe man bør få med seg. Konsertene holdes i både kirker og ulike konsertlokaler fra midten av november ut desember. Dette er med på å forsterke julestemningen og bidrar til fred og ro i sjelen.

Bestill en ferieleilighet i Danmark for å oppleve den magiske førjulsstemningen – du kommer ikke til å angre!