Førjulstid i Danmark

Danmark er et lite land med stor personlighet. Den karakteristiske danske vennligheten, det rike kulturlivet og den avslappende atmosfæren er noe av det som gjør det så deilig å være norsk i Danmark! Ekstra deilig er det også å være norsk i Danmark i førjulstider. Danskene vet å pynte til høytid og gjøre ventetiden frem mot jul ekstra koselig. Ved å leie feriehus i Danmark gjennom oss, får dere muligheten til å oppleve ekte dansk førjulstid. Over hele Danmark stilles det i stand førjulsaktiviteter i form av velkjente julemarkeder, messer, konserter, show og kanefart.

Få en magisk førjulsopplevelse med feriehus i Danmark

Julemarked i Danmark

Det arrangeres en rekke julemarkeder rundt omkring i landet. Her kan du gjøre dine julegavekjøp og kjøpe en rekke julepynt, eller du kan bare dra på markedene for å oppleve den fantastiske julestemningen mens du nyter et varmt glass med gløgg.

Befinner du deg i Københavns-området i slutten av november til slutten av desember må du ikke gå glipp av julefeiringen i Tivoli. Når du går gjennom portene, befinner du deg plutselig midt i et juleeldorado av gløgg, musikk, karuseller, lysdekorasjoner og underholdning. Den unike julestemningen er til å ta og føle på. Var ikke førjulsfølelsen på plass før du gikk, er den garantert der når du drar! For ekstra julestemning kan du også ta turen innom julemarkedet i Nyhavn som åpner midt i november, eller det tradisjonsrike julemarkedet i Den Grå Hal i Christiania. 

I midten av november forvandles Tivoli Friheden i Aarhus til et stemningsfylt julemarked. Her kan du kombinere julestemning med forrykende karuseller. Besøk julenissen og se tivoliets 80 meter høye juletre. 

I Odenses gamle bydel kan du oppleve H.C Andersens julemarked, en opplevelse du vil ha stor glede av, som også inkluderer underholdning i bøtter og spann. Du finner også julemarked i Aalborg og på Gram Slot, dra til det julemarkedet som er nærmest ditt feriehus og opplev den magiske stemningen som du kan ta med deg hjem til de hellige juledagene.

Opplev førjulsstemningen i Odense

Julefeiring i feriehus

Julen handler om å tilbringe tid sammen med de du er glad i. Dersom du ønsker en annen førjulstid eller julefeiring i år, kan kanskje et feriehus eller ferieleilighet i Danmark være noe? Opplev en magisk førjulstemning i koselige København, eller kvalitetstid med familien i et stort feriehus på Bornholm

Visste du at? Det er veldig sjelden danskene opplever hvit jul. I følge det danske Meterologisk Intitutt skal 90% av landet være dekket av snø før det kan klassifiseres som en hvit jul, noe som kun har skjedd et fåtall ganger. 

Visste du at? "J-dag" kalles dagen da juleølet gjøres tilgjengelig i butikkene. Dette skjer alltid på den første fredagen i november - presis klokken 20:59! Dette feires i ulik grad på mange barer og puber.