Strender på Fyn

Vi leier ut mange feriehus i Danmark beliggende nær strendene, men få steder finner du så vakker strand som på Fyn. Fyn er selvsagt en øy, hvor det er mange vakre badestrender og lange kystlinjer. Vi anbefaler derfor våre kunder å besøke de nevnte strendene nedenfor hvis de leier sommerhus på Fyn.

Hvor finner du de beste badestrendene på Fyn? 

Fyn er omringet av vann på nesten alle kanter - Kattegat, Storebælt, det Fynske Øhav, Lillebælt og Lundeborgbæltet. Husk å pakke badetøy! Her får du hele 1000 kilometer med strender, og mange av disse er veldig barnevennlige. Store - og Lillebælt sørger for at vannet holder seg klart og rent, og mange av strendene har i tillegg betegnelsen Blått Flagg. Generelt er vannet rundt Fyn og Langeland rolig, uten sterke strømmer. 

Vi har samlet en liste med noen av de beste strendene på Fyn: 

  1. Smørmosen (Thurø). Hou, Lohals, Båring Vig, Sdr. Longelse, Spodsbjerg, Vejlby Fed, Hasmark, Tørresø, Jørgensø, Kerteminde, Sandager Næs, Kristiansminde, Nyborg, Brydegård: I disse områder er det herlige sandstrender. Vannet blir meget langsomt dypere og det er derfor ideelt for barnefamilier.
  2. Brunshuse, Bøgebjerglund, Bøjden, Falsled, Løkkeby, Nordenhuse: Her er gode sandstrender hvor vannet blir forholdsvis fort dypt.
  3. Varbjerg: En flott, bred sandstrand med rent vann. Innen du kommer til sanden er det et gressområde hvor du kan sitte og nyte din medbrakte mat ved benker og bord.
  4. Helnæs, Ballen, Bro, Fodslette, Horne, Tårup, Å strand, Dalby Bugt, Nab: Sandstrender hvor det kan forekomme en del stein.
  5. Fredmose, Vesteregn, Bukkemose, Langø, Midskov: Steinstrender med masser av rullestein.
  6. Bogø, Dageløkke, Stenodden, Stoense Udflytter: Gress- og sandstrender. Vannet er grunt og derfor er strendene ideelle for barnefamilier.
  7. Lundeborg, Skåstrup, Bagenkop, Botofte, Bøsøre, Helletofte, Assens: Sandstrender hvor det også kan forekomme stein og gress.

Lei et feriehus på Fyn og benytt deg av de fine strendene

Feriehus på Fyn

Det er få ting som slår en dag under den danske solen, med sand mellom tærne og tilgang til det avkjølende havet. Vi ønsker deg en sikker badeferie i et feriehus i Danmark!