Aktiviteter og attraksjoner på Langeland og Tåsinge

Langeland og Tåsinge er kjent langt utenfor landets grenser som et eldorado for fiskere. Her finnes utallige gode fiskesteder, enten man fisker fra land eller fra sjøen. På Langeland finner du mange båtutleiere og det arrangeres dessuten guidede fisketurer. Det er derfor perfekt å leie en feriebolig i Danmark slik at familien får opplevd både Langeland og Tåsinge.

Langeland og Tåsinge byr dessuten på en lang rekke andre aktiviteter og severdigheter, bl.a. en rekke museer og slottsparker, herunder Valdemars Slott på Tåsinge. I tillegg finner du fremragende golfmuligheter, bowling, seiling, ridning m.m. I Odense finner du også en rekke fornøyelser og aktiviteter, bl.a. Odense Zoo.

Havnefesten i Bagenkop og Danmarks største havefestLangelandsfestivalen – er andre store begivenheter som så absolutt bør oppleves. Når du leier feriehus på Langeland eller Tåsinge er der rikelig med aktivitetsmuligheter.

Odense Zoo

I Odense kan du oppleve all verdens dyr på nært hold. Her kan du beundre de lekende sjimpanser, se de majestetiske løver, se opp på de høye giraffer, bli fascinert av de store tigrene, og mye, mye mer. Det er derfor verdt å leie en feriebolig i Langeland eller Tåsinge slik at du får opplevd blant annet Odense Zoo.

Handlemuligheter

På både Langeland og Tåsinge finner du flere dagligvarebutikker i lokalområdene som har åpent hele året. For større innkjøp viser vi til Rudkøbing som også byr på en gågate med mange spesialbutikker. Dessuten finner du en rekke store shoppingsenter samt en gågate med stort sett alle typer spesialbutikker i Svendborg.

Lokale særpreg

  • Lokalt øl siden 1885, Refsvindinge Bryggeri. Danmarks minste Bryggeri.
  • Brunsviger, Fyns nasjonalrett.
  • En av Fyns beste spesialiteter er ”røgeost” (røkt ost).
  • Sjokolade fra Summerbird. Sjokoladeriet i den vestfynske by Assens tilbyr sanne delikatesser for ekte sjokoladekjennere. Sjokoladen fås kun i spesialforretninger.