Strender i Limfjorden

Det blå flagget er heist ved flere av Limfjordens kyster. Det betyr gode strender med rent vann, som er ideelle til både badning, surfing, seiling og ikke minst fiske. Nedenfor er det opplistet alternative strender du kan velge mellom når du er på ferie i Danmark ved Limfjorden. En badeferie ved Limfjorden passer i tillegg for barnefamilier som søker langgrunne strender og gode fasiliteter. 

Aktiv på strender i Limfjorden

  1. Løgstør strand: En barnevennlig strand rett ved Frederik VIIs kanal og båthavnen. Fjorden er roligere enn havet, noe som gjør dette til en fin strand for barnefamilier. Stranden fikk tildelt det Blå Flagg i 2016.
  2. Hvalpsund: En perle, med badebrygge like ved siden av fergen. Gode forhold for barnefamilier. Vil du surfe er dette stedet for det - her finnes det tre surfeplasser. 
  3. Illeris: Helt ideell til barnefamilier. Det er mange km fredelig strand, hvor vannet ikke når leger enn til knehøyde langt ut.
  4. Ertebølle: Imponerende skrenter med fossiler og kjempestein. Vannet blir raskt dypt og er ideelt til dykning. Stranden ligger tett på Steinaldersenteret Ertebølle, der familien blant annet kan lage sin egen steinaldermat. 
  5. Trend: Herlig, lang strand hvor utsikten til Livø er formidabel. Gode muligheter for surfing med tilsvarende gode tilkjøringsforhold. Stranden ligger rett ved sommerhusområder.